9th November 2010, 02:50
1 out of 2 members found this post helpful.
Promovare Agresiva = SPAM?
Conform cu promisiunea de zilele trecute, am achizitionat un domeniu nou si o sa incercam sa il urcam in google repede repejor prin metode neortodoxe.
Ca sa facem lucrurile mai dificile, l-am luat .info (stim ca nu da asa bine pentru SEO)
Am ales sa concuram pentru niste cuvinte cheie valoroase, greu de ajuns pe pagina 1.
Nu dam numele domeniului (stim stim, dezamagire) ca sa nu raporteze cineva la google si sa esueze experimentul.
Metodele:
1. Multe cuvinte cheie in text, foarte multe. 5-10 articole pe zi, toate din domeniu si pline de cuvinte cheie (nu neaparat text inteligibil). Urmarim si strict o anumita fraza si cuvinte long-tail
2. Foarte multe link-uri de pe multe domenii diferite. Cel mai probabil incepem cu 200-500 / zi si mentinem ritmul pentru o luna de zile. Daca tehnologia evolueaza sau daca mai prindem o "combinatie" o sa plusam la 1000 linkuri pe zi.
3. EVENTUAL schimb de link-uri ca si bonus, daca vrea cineva dintre voi sa faca schimb cu asa experiement (avantajul ar fi ca aflati numele domeniului)
Vom posta rezultatele cat de des ne aducem aminte. zilnic, saptamanal, rapoarte, vizitatori, pozitie in google, etc
Intrebari?
Trust, but verify.