au trecut cateva ore bune de cand ai inceput proiectul. ceva concluzii? ai fost indexat?
au trecut cateva ore bune de cand ai inceput proiectul. ceva concluzii? ai fost indexat?
Toate drumurile duc la Targoviste
Si eu cred ca va fi un esec, insa sunt totusi curios de cum se misca in prima faza .info-ul .
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Interesant experimentul. Presupun ca domeniul va avea probleme si daca asta se intampla experimentul va deveni tare util ca si motive cu date exacte de ce sa nu facem spam. Sper sa fii generos cu rapoartele...
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
@Dan: Multumesc pt raspunsuri. Credeam ca vrei sa folosesti blogurile pt backlinkuri. In fine, sa vedem cat te ajuta xrumer, doar pe forumuri poate posta parca, nu?
Pai nu, nu imi place sa deranjez. Xrumer nu deranjeaza decat locuri parasite...
Xrumer ajuta, ti-o spun din experienta. Problema e repet.. cantitatea.
Daca toti recomanda 5 articole pe zi, eu pun 10. Daca toti recomanda crestere usoara si naturala, eu o fac evident artificiala.
Atata timp cat nu are cine sa imi faca raport la google, ramane sa vedem ce detecteaza algoritmii lui.
Trust, but verify.
Eh, de detectat o sa detecteze dar ne intereseaza si cat ii ia.
Eu unul sunt de parere ca nici nu o sa apuce sa iasa din gaoace![]()
Pe de alta parte cateva mii de linkuri nowhere nu stiu daca au puterea sa penalizeze sau sa ajute siteul cumva. Pune fratica linkul pe 20 siteuri sitewide deodata (asta inteleg eu prin promovare agresiva) si in 2 zile este in sandbox garantat.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)