AOL are contract cu Google , dar au anuntat ca se gandesc serios la o noua varianta. Am zis deja ca Amazon foloseste LIVE in A9, iar discutia mare (speculatiile cel putin pe wall-street) este de o actiune conjugata MSN Yahoo, poate intr-o alta formula contractuala intre cei doi mari.Postat în original de Bruzli @ May 11 2006, 02:24 PM) [post=14623
Ideea e ca se simte vantul coalitiilor la rang inalt si din punctul meu de vedere e normal sa se reactioneze la cresterea spectaculoasa a lui Google. Toate companiile implicate aici inseamna mult pentru web si cred ca asa va si ramane pe viitor. Toate miscarile sunt in termeni financiari in speta pentru ca utilizatorii ori]
Sunt mai multe greseli in acest editorial, aol are in continuare contract cu google, amazon are implementat msn live pe motorul lor de cautare a9.com, iar la msn ii expira in curand contractul cu yahoo marketing (overture), si nu prea cred ca il vor prelungi, cel putin nu in forma actuala.
[/QUOTE]
AOL are contract cu Google , dar au anuntat ca se gandesc serios la o noua varianta. Am zis deja ca Amazon foloseste LIVE in A9, iar discutia mare (speculatiile cel putin pe wall-street) este de o actiune conjugata MSN Yahoo, poate intr-o alta formula contractuala intre cei doi mari.
Ideea e ca se simte vantul coalitiilor la rang inalt si din punctul meu de vedere e normal sa se reactioneze la cresterea spectaculoasa a lui Google. Toate companiile implicate aici inseamna mult pentru web si cred ca asa va si ramane pe viitor. Toate miscarile sunt in termeni financiari in speta pentru ca utilizatorii oricum au deja preferintele lor.

Răspunde cu citat