Am primit prin messenger următorul mesaj:
ww.sms.net10.ro - Trimite SMS gratuit catre toate retelele. Numar de mesaje nelimitat. Trimite la toţi prietenii din listă, bla bla bla ... la mine s-a oprit :p
Îmi frec mâinile bucuros şi dau să intru, ba chiar îmi fac şi cont, sacrificiu minor - îmi zic, de mult nu mai auzisem de "număr nelimitat".
După intrare mare dezamăgire, pagina are numai o descriere a serviciului şi vreo 5 banner-e cât casa care te trimit la pagini XXX sau la un soft de care nu m-am încumetat să îl iau.
Dau în trafic si ghici cine are cel mai mare număr de creşteri în ultimele 7 zile.
Mie mi se pare o mare porcărie. Dacă ai un serviciu sau o pagină şi nu e gata e ca şi cum zicea cineva pe forum: dovadă de neseriozitate. Şi nici sms nu apuci să trimiţi.
M-am uitat şi la numărul de vizitatori, tare haotic, sunt zile în care au avut 387 pe zi şi la înterval nu mai mare de 2 zile începe cu 2000, 4000, 5000 şi se ajunge la 8000.
Hmmm ... parcă trafic nu te primea daca aveai pagini neterminate (ca să nu zic altfel).
later edit: mi-a scăpat un "r" în titlu - norbertnet e corect .
Cod:Am editat titlul. Krumel

Răspunde cu citat
). nortelecom. net10. ro/ asociati e copy paste Neogen Asociati si exemplele pot continua.