-
Am primit prin messenger următorul mesaj:
ww.sms.net10.ro - Trimite SMS gratuit catre toate retelele. Numar de mesaje nelimitat. Trimite la toţi prietenii din listă, bla bla bla ... la mine s-a oprit :p
Îmi frec mâinile bucuros şi dau să intru, ba chiar îmi fac şi cont, sacrificiu minor - îmi zic, de mult nu mai auzisem de "număr nelimitat".
După intrare mare dezamăgire, pagina are numai o descriere a serviciului şi vreo 5 banner-e cât casa care te trimit la pagini XXX sau la un soft de care nu m-am încumetat să îl iau.
Dau în trafic si ghici cine are cel mai mare număr de creşteri în ultimele 7 zile.
Mie mi se pare o mare porcărie. Dacă ai un serviciu sau o pagină şi nu e gata e ca şi cum zicea cineva pe forum: dovadă de neseriozitate. Şi nici sms nu apuci să trimiţi.
M-am uitat şi la numărul de vizitatori, tare haotic, sunt zile în care au avut 387 pe zi şi la înterval nu mai mare de 2 zile începe cu 2000, 4000, 5000 şi se ajunge la 8000.
Hmmm ... parcă trafic nu te primea daca aveai pagini neterminate (ca să nu zic altfel).
later edit: mi-a scăpat un "r" în titlu - norbertnet e corect .
Cod:
Am editat titlul. Krumel
-
Nu are rost sa te chinui cu ei. Putin-ul trafic ce il au e generat artificial as putea spune. De exemplu daca iti faci cont la http://cupidon. net10. ro primesti in fiecare zi mesaje generate automat de la conturi artificiale, pentru a te atrage (la inceput primeam mesaje numai de la nick-uri care incep cu litera A :) ). nortelecom. net10. ro/ asociati e copy paste Neogen Asociati si exemplele pot continua.
-
Bine, bine.
Dar de ce li se permite până la urmă înscrierea, sau nu li se atrage atenţia, sau nu sunt penalizaţi ... ceva? De fapt ... mă chinui degeaba, fiecare are ceva de câştigat :mellow:
-
Astia au site-ul ala vreasama.... ?
-
L-au schimbat...nu mai e ..www.vreausama.... ...acum e www.vreausafac...... . Imi cereau mie link exchange cu Arta Seductiei acum cateva saptamani
-
Aha ... Pai sa le traiasca.. Ce-or avea ei acolo :rolleyes: