Vezi Rezultate Sondaj: Sunteti PRO sau CONTRA comentariilor pe bloguri folosind cuvinte cheie ?

Alegători
48. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • PRO

27 56,25%
  • CONTRA

21 43,75%
Pagina 6 din 9 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 87

Subiect: Pro sau Contra comentariilor pe bloguri folosind cuvinte cheie ?

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

lovelife aceeasi frustrare o simt si eu cand vad useri cu acelasi mail, useri diferiti, cu adrese de mail diferite si domenii ca URL diferite - dar acelasi IP care comenteaza la mine pe site.

Uite dovada. 1 si 2.

Daca ti se pare exagerat ca nu accept astfel de comentarii le mine pe blog, e problema ta...nu a mea.

Comentariile poate sint pe subiect, nu asta am comentat...ci modul in care voi incercati sa luati link-uri ptr site-urile voastre. Consider corect ca un user sa aibe o adresa de mail si un URL.

Defapt asta e si problema, sint comentarii bune dar ele au ca sursa aceeasi persoana cu "personalitati" diferite. Ceea ce nu mi se pare ok, mai ales de la un SEO care e foarte usor de a fi suspectat de link building... si pesti nu vinzi pescarului.
    Ultima modificare făcută de Krumel; 16th September 2010 la 18:14. Motiv: 2 a doua oara cand scriu vand in loc de vad..
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Tare omul. Link pentru cosmetice din zona de seo Cred ca i-ai facut totusi un bine.
    Acest forum este tot din zona SEO, si fiecare are link in semnatura spre site-uri din domenii care mai de care mai diferite, la tine e adevarat ca este din zona SEO link-ul din semnatura.
    Si acel link era doar asa ca link cum este si aici pe forum, cand vreau sa imi promovez pe site-uri din nisa mea stiu cum sa o fac
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    (nu imi dau seama cum nu l-am vazut pana astazi si asta fiind atentionat de cineva ), nici tu nu cred ca vezi toate raspunsurile si intrebarile la ....
    Cele bune sa se-adune, cele rele sa se spele : vezi Aveti Bookmark de raspuns?.
    Interesanta si optiunea de acolo cu pastrarea lor in fisier de google docs, cu rezerva ca din start, daca google te vede logat, iti serveste alte rezultate.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Cristina Andrei Vezi Post
    blogul meu (care e profesional, nu personal) si ai ceva de discutat cu mine, discuti ca Gigel cu Cristina Andrei, nu ca "pizza" cu "SEO copywriter".
    Ma bagasi in ceata
    La mine profesional = pizza, SEO copywriter
    Daca omul tot te ajuta cu un comentariu, lasa-i si specializarea, altfel risti sa vorbesti o viata cu el/ea fara sa stii ca amicul de langa tine, iti poate livra si pizza gratuit.

+ "... Cred ca imi pot da seama rapid care comentariu este doar pentru link si care este o parere OK pe subiect.... "

Nu paria, mai ales ca esti pe domeniu. Din pura intamplare, am o admiratie imensa pentru cei ce stiu sa scrie bine, la comanda.

Daca neuronul meu ar ramane fara cafea prea mult timp asfel incat sa faca link buiding via comentarii, probabil as apela la un copywriter bun.
    Ultima modificare făcută de Sorin Frumuseanu; 16th September 2010 la 16:43.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Cristina Andrei este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    11th April 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    45
    Posturi
    337
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Ma bagasi in ceata
    La mine profesional = pizza, SEO copywriter
    Daca omul tot te ajuta cu un comentariu, lasa-i si specializarea, altfel risti sa vorbesti o viata cu el/ea fara sa stii ca amicul de langa tine, iti poate livra si pizza gratuit.
    ...
    Nu paria, mai ales ca esti pe domeniu. Din pura intamplare, am o admiratie imensa pentru cei ce stiu sa scrie bine, la comanda.

Daca neuronul meu ar ramane fara cafea prea mult timp asfel incat sa faca link buiding via comentarii, probabil as apela la un copywriter bun.
    E simplu: pe un blog personal as scrie despre ceea ce mi se intampla mie, iar pe cel profesional despre lucruri legate de meseria mea, care nu au neaparat legatura cu mine.

Daca ma intereseaza persoana care comenteaza, exista intotdeauna site-ul din semnatura, Google pentru research si alte metode de a-mi da seama cu cine vorbesc. Ma prind repede.

Iar un copywriter trebuie sa stie sa genereze link-uri, nu cred ca se oboseste sa scrie comentarii pe bloguri.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

".... Daca ma intereseaza persoana care comenteaza, exista intotdeauna site-ul din semnatura, Google pentru research si alte metode de a-mi da seama cu cine vorbesc. Ma prind repede.... "

Doamne feri vis-a-vis de "ma prind repede"
    Nu intram noi in discutie ci ceilalti vizitatori, ca de asta sunt comentariile vizibile.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    11th April 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    45
    Posturi
    337
    Putere Rep
    38

Implicit

Si pentru ceilalti vizitatori nu exista site-ul din semnatura si Google?

Deja suntem off-topic. Mi-am spus parerea si esti liber sa nu fii de acord cu ea, dar asta le va da apa la moara celor care fac comment spam.

Vipe Guest

Implicit

<lipsa text>
    Ultima modificare făcută de Vipe; 22nd March 2011 la 03:04.

Carcotas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    15th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    173
    Putere Rep
    32

Implicit

Vipe 24 din 44 au fost PRO pentru commenturi pe bloguri , unde vezi tu ca nu s-a inteles nimic ? Fiecare are parerea lui despre commenturi, eu unul as apela la tine daca as avea nevoie dar ma descurc si singur

Spamer ? de ce ?

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    11th April 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    45
    Posturi
    337
    Putere Rep
    38

Implicit

Lasand dezbaterile etice si nemultumirile personale la o parte, poate ne uitam si la beneficiile SEO ale metodei de link building:

SEOmoz Search Engine Ranking Factors - Link Building

• Linkbait + Viral Content Creation > 67% very high value
    • Classic “Create Valuable Content” Strategies w/o Promotional Marketing > 58% high value
    • [...]
    • Reciprocal Linking (trading links with other sites) > 29% minimal value
    • DoFollow Blog Comments > 29% minimal value
    • Forum Link Building (Signatures, Link Drops, etc.) > 23% very minimal value
    • Automated Blog, Guestbook and Open Form Comment Spam > 10% very minimal value
    Sunt din 2009, sunt pentru .com, dar exista un principiu dedesubt... poate-poate se va aplica si pentru .ro.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Cristina Andrei Vezi Post
    Lasand dezbaterile etice si nemultumirile personale la o parte, poate ne uitam si la beneficiile SEO ale metodei de link building:

SEOmoz Search Engine Ranking Factors - Link Building
    Ma uitam in articol ca spune

Social Networking Services (Facebook, MySpace, LinkedIn)
    37% low value
    Eu sincer inca nu inteleg cum poate ajuta Social Media in SEO, mai ales ca link-urile nu sunt accesibile fara sa fii logat in multe retele de socializare, link-urile sunt prin redirectare sau cu nofollow.
    E adevarat ca poate ajuta sa castigam vizitatori, sa devenim mai cunoscut dar nu stiu cum poate s ainflueteze pozitia in google
    Stiu ca e oftopic, dar e o problema care ma framanta
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 6 din 9 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Adaugare link pe bloguri contra cost.
    De papu123 în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 6th November 2008, 02:02
  2. In cautare de cuvinte cheie
    De ibis în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 4th December 2007, 23:57
  3. cuvinte cheie ...
    De orio777 în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 7th February 2007, 13:49
  4. analiza cuvinte cheie
    De Bogdan Citoiu în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 16th November 2006, 17:10
  5. Cuvinte cheie.
    De Brindusa în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 3rd January 2006, 17:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •