Generand buzz si indirect alte link-uri.
Sunt posibile si beneficii prin URL-urile scurtate (redirect-uri care nu au nofollow).even a nofollowed link can send big traffic, which can in turn lead to links (Adam Audette)
PRO
CONTRA
Generand buzz si indirect alte link-uri.
Sunt posibile si beneficii prin URL-urile scurtate (redirect-uri care nu au nofollow).even a nofollowed link can send big traffic, which can in turn lead to links (Adam Audette)
De acord Cristina. Ar fi de mentionat ca serviciile de redirectare scurta, care nu au nofollow pe link, si folosesc redirect-uri 301, transfera PR.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Check Server Headers Tool - HTTP Status Codes Checker
Scrie in casuta un URL scurt la un serviciu (in exemplul asta, bit.ly, care transfera pagerank):http:// www.bit.ly/dfZ3PB
Si o sa vezi : 301 redirect.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Offtopic: rezerve mari cu facebuciu. Vezi roz pe facebook.
![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Nu vad de ce m-ar deranja faptul ca numele unui comentator este "Televizoare Ieftine" atat timp cat raspunde on-topic si genereaza continut de calitate, intretinand "atmosfera" pe blog. Mai degraba ii multumesc si il mai invit pe la noi si alta data. Il consider spammer pe cel care vine pe blogul meu exclusiv pentru link si fara sa citeasca ce scriu, arunca un post de genul "da, foarte interesat". Daca citeste articolul si are ce sa spuna intr-un comentariu, consider ca linkul este o recompensa pentru interesul acordat fata de scriitura mea.
Desi e inchis sondajul si cu mult timp in urma as fi votat pro cuvinte cheie in commenturi, momentan sustin opinia contrara.
Desigur, eu daca comentez pentru a obtine linkul+cuvantul cheie as fi gasit toate scuzele si argumentele pro, insa cand ti se umple propriul blog de "comentatori" de genul: centrale termice, doctor urolog etc, desi pot comenta on topic, nu mi se pare OK. Bineinteles depinde pentru ce tii comentariile deschise, sa discuti cu niste oameni, sau sa vina o data pentru link si cam gata.
Cu toate astea as lasa sa comenteze cu numele siteului. exemplu: numesite.ro, dar fara cuvant cheie. pe principiu ca persoana care comenteaza reprezinta siteul si e total diferit de parerea persoanala...
Eu am patit pe un blog sa comentez cu termeni cheie si "foarte on topic". Avand in vedere ca era pe nisa mea puteam sa imi dau o parere serioasa. La un moment dat m-am trezit ca in loc de linkul meu era pus un alt link... Desi degeaba comentezi pe cuvinte cheie daca exista rea-intentie... Mai bine pun un nume si posibil sa fie mai de bun simt proprietarul blogului.
Eu cred ca blogurile dofollow ar trebui sa afiseze separat numele de linkul cu keyword. (eg: Stefan - Masini Utilaje)
Caut cu jingle.ro.
Si eu sunt CONTRA. sunt satul s avad in loc de nume ( Andrei ) sa vad Florarie, sau chestii deastea. Eu sterg toate comentariile de acest gen
Realtuning e numele tau?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)