Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 17

Subiect: In cautare de cuvinte cheie

ibis este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    4th September 2006
    Locaţie
    Bugibba
    Vârstă
    45
    Posturi
    215
    Putere Rep
    34

Implicit In cautare de cuvinte cheie

Imi cer scuze pentru titlul postului, insa acesta este adevarul... am nevoie de cit mai multe sfaturi legate de cuvintele cheie. Am, de ceva timp, site-ul Home - Copii de mamici moderne
    Am lucrat putin la promovarea sa, am capatat citeva link-uri, insa vreau sa fac mai mult. Site-ul are, in medie 4-10 vizitatori pe zi (adica nu exista). Am pregatite in jur de 40 de texte noi, pe ca le pot posta oricind. De asemenea, saptamanal, pot aparea texte noi, originale. Numai ca ele nu vor fi doar despre copii, ci si despre femei (inclusiv din moda, bucatarie, etc). site-ul este pe joomla. Vreau sa il promovez in continuare, sa obtin cit mai multe link-uri spre el, dar mai am nevoie si de cuvinte cheie. Pina acum am mers pe "copii si mamici", dar, va dati seama, nu ma prea ajuta. Acesta este motivul pentru care va cer ajutorul...
    p.s.: din cauza ca serverul merge pe IIS, nu pot face url friendly...

bogdan985 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    21st November 2006
    Posturi
    224
    Putere Rep
    40

Implicit

Intr-adevar titlul suna de parca o mare parte din celelalte post-uri sunt aiurea

1. Intra pe site si da un scroll. Background Image-ul se vede nasol rau.
    Oricum background-ul mi se pare stresant

2. copilut.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=11&Itemi d=18
    Sub articol in loc de urmator si precedent incearca sa folosesti numele articolului precedent respectiv urmator.

3. Articolele sunt destul de mici si in general nu contin keyword-ul din titlu.

4. Ar trebui sa te gandesti daca sa folosesti ca si titlul paginii "titlul articol + copii de mamici moderne" sau decat "titlu articol". Parerea mea e sa folosesti a doua varianta deoarce eu prima as folosi-o pentru branding. Incearca sa maresti articolele si sa folosesti keyword-ul din titlu mai des in articol.

5. index.php?option=com_content&task=blogcategory&id= 6&Itemid=18
    Aici decat sa dai tot articolul, lasa un fragment si pune link pe titlu.

6. Titlul primei pagini este Home - Copii de mamici moderne. In primul rand renunta la "home" (nu vrei sa optimizezi pentru home, home este un cuv in engleza tu ai situl in romana). Plus ca din cate vad nici tu nu esti hotarat - Ori copii? Ori mamici? Hmmm. Choose one. Iar combinatia "copii de mamici moderne" suna dubios si nici nu stiu cat ar prinde.

7. Prea putin continut. Keyword research poti face si singur. Mergi pe un singur keyword/articol si pe urma si pe urma incearca sa aduni cat mai multe backlinks catre articolul respectiv folosind o ancora care te ajuta. Poti incepe cu linkurile de la tine de pe site (de ex vezi 2. sau 6)

8. Mic ghid de optimizare - Aplica ce citesti aici si vei fi pe drumul cel bun

Succes.

mihhu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st March 2006
    Posturi
    35
    Putere Rep
    0

Implicit

Incearca sa integrezi si "Secrete in bucatarie" in designul site-ului, daca tot ai rubrica asta. Poza de sus cu fetita nu e foarte clara, iar continutul site-ului e destul de mic. In afara de articolele scrise la rand, nu ai altceva. Incearca sa adaugi si ceva poze prin interior, sa fie mai atractiv. Plus alte informatii din domeniu. Lasa mai mult spatiu intre paragrafe, iar textul nu il mai face bold. Poti gasi si un font putin mai cald. Iar dungile astea verticale albastre sunt prea groase. Bafta!

Seo_clean este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    7th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    63
    Posturi
    167
    Putere Rep
    33

Implicit

Cuvintul cheie fundamental, mamici - un diminutiv-(desi e bun ca teaser) nu il cauta nimeni
    Gindeste-te cine cauta diminutive : animalutze in loc de: pui de animale
    Ttlul= Vinataile la fel. Inlocuit cu de pilda : "Vinataile- Echimoza si hematomul" are mai multe sanse de a fi cautat de catre o "mamica moderna"

La fel diminutivele bolduite: supica, mincarica, piftelute (ce sunt alea ?)
    Inteleg ca texele vor sa aiba un ton colocvial (ca intre noi fetele mamici) care trebuie pastrat, dar bolduieste cuvinte ce nu sunt diminutive.

Acum in gluma: Daca pui in site si cuvinte cheie de tipul: Gucci ; cum sa-i reaprind lui fiorul iubirii, sunt mai multe sanse sa le aduci pe mamicile moderne pe pagina ta si sa invete sa aiba naiba grija si de copii, nu numai sa ii dea pe mina soacrei sau la babysitter
    Ultima modificare făcută de Seo_clean; 30th August 2007 la 15:02.
    Entrepreneurship & business research
    Daca arata ca o ratza, se misca si macane ca o ratza, atunci sigur este o ratza.

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    44

Implicit

Am dat si eu un vot la sondaj. Si poate il refaci, ca se vede urat si in ff si in ie.

"Copii de mamici moderne"? Cucuiele si vanataile si restul sunt valabile si pentru copiii celorlalte mamici "ne-moderne".

Btw, ce inseamna moderne: mamici care traiesc in zilele noastre?, sau cele care au o afacere?, sau cele care folosesc aparatura moderna si au casa superaranjata?
    Te asigur ca majoritatea stau si la cratita si fac si curat si cumparaturi, ca si cele "nemoderne".
    Deci, cum separi mamici moderne de cele ne-moderne? (sorry, n-am gasit alt cuvant).

piftelute = chiftelute (Mmmmm, yammi!)

Semnat: o mamica, pur si simplu
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

Seo_clean este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    7th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    63
    Posturi
    167
    Putere Rep
    33

Implicit

Pentru BtwDianaChiftele nu este = piftele !!!
    Chiftea respecta forma lexicala originara, din turca, "kofte". La noi "chiftea/chiftele.
    Eroarea de a spune si a scrie "piftea-piftele", ci nu "chiftea - chiftele" se numeste "hipercorectitudine" sau "hiperurbanism".
    Unii folosesc gresit si "chiftie", in loc de "piftie". Piftie vine din etimonul bulgaresc "pihtija". Formele corecte: "chiftea-chiftele" si "piftie - piftii".

Pentru IBIS - Sunt multe site-uri despre bebelusi si mamicele : ai concurenta incepind cu pagini medicale si terminind cu Avantaje.
    Asa cum am spus, ar trebui sa schimbi titlurile,sa le maresti puterea, sa scapi de diminutive in cuvintele cheie. Daca domeniul copilut.ro ajuta pentru ca motoarele pot lua particula copil, "copii de mamici moderne" este obscur si lexical si semantic si brenduistic . Succes !
    Un taticutz postmodernist
    Entrepreneurship & business research
    Daca arata ca o ratza, se misca si macane ca o ratza, atunci sigur este o ratza.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    4th September 2006
    Locaţie
    Bugibba
    Vârstă
    45
    Posturi
    215
    Putere Rep
    34

Implicit

M-am apucat de treaba si credeti-ma, mi-am dat seama ca am mult de treaba... Va multumesc din suflet tuturor celor care mi-au dat sfaturi. Nu ma asteptam sa spun si asta, dar s-ar putea sa primesc sfaturi si in viitor legat de acest site - atit in ceea ce priveste seo, dar mai ales in privinta continutului.

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    44

Implicit

@Seo_clean: in multe zone se foloseste piftele in loc de chiftele.
    Piftia e cu totul altceva. Si pt ca m-am uitat acum special la bucataria lui ibis, intradevar foloseste cuvantul piftele cu sens de chiftele

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    4th September 2006
    Locaţie
    Bugibba
    Vârstă
    45
    Posturi
    215
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Diana Vezi Post
    Si pt ca m-am uitat acum special la bucataria lui ibis, intradevar foloseste cuvantul piftele cu sens de chiftele
    Acea sectiune este un wordpress, al persoanei care detine, de fapt, site-ul... Ca spune chiftele sau piftele e problema ei
    Ideea e ca restul site-ului este pe joomla, cum un template modificat putin. Titlul site-ului (cel initial) nu a fost ales de mine, insa deja l-am modificat (ca tot spuneai, diana, ca nu intelegi ce inseamna pentru mine, sau altii - mamici moderne). Din cite am inteles, pe site vor aparea aproximativ 40 de texte despre sanatatea micutilor (sper sa am timp sa le pun - pentru ca e munca voluntara - oarecum voluntara, pentru ca am adsense-ul meu acolo). De asemenea, am inteles ca sint pregatite citeva zeci de texte legate de moda. E putin ciudat sa ma ocup de optimizarea unui site al carui continut inca nu il stiu, dar este o provocare.
    p.s.: cind am deschis acest post, ieri, eram "in priza" unor meciuri de calificare in CL. Mi se pare putin deplasat titlul, insa nu pot sa il editez - imi cer scuze

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    44

Implicit

@Seo_clean: Acum am gasit articolul pe care l-ai gasit si tu cu explicatiile pe care le-ai dat si mi s-a aprins beculetul: eu am zis ca piftele=chiftele din punct de vedere al intelesului, nu ma refeream la corectitudinea lingvistica.

@ibis: sorry pt. discutia despre chiftele. Da-s buuuune!
    Zi-mi ce titlu vrei sa dai subiectului si-l schimb.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cuvinte cheie google
    De crysty_23 în forumul Google
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 31st July 2009, 01:22
  2. Concentratie cuvinte cheie
    De kuerten în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 19th April 2007, 11:41
  3. cuvinte cheie ...
    De orio777 în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 7th February 2007, 14:49
  4. Cuvinte cheie.
    De Brindusa în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 3rd January 2006, 18:04
  5. alegere cuvinte cheie
    De misu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 18th August 2005, 15:11

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •