Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 48

Subiect: Alternative la Adsense pentru piata romaneasca

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    40

Implicit

Ati incercat cu beyond.ro ?
    Eu unul am incercat, si mai putin de 5 eurocenti nu am primit niciodata, au reclame, si chiar ii recomand. Plata se face la 100 de euro, poate a fost cineva platit, eu chiar sunt curios.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Ati incercat cu beyond.ro ?
    Eu unul am incercat, si mai putin de 5 eurocenti nu am primit niciodata, au reclame, si chiar ii recomand. Plata se face la 100 de euro, poate a fost cineva platit, eu chiar sunt curios.
    Ai fost platit?
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de cristi Vezi Post
    Ai fost platit?
    nu, am pus doar pe un singur site si nu face "Fata" ca sa fiu platit atat de repede. Oricum sunt sigur de castigul mai mare decat adsense asa ca mie unul imi convine.
    De plata totusi sper sa nu fie probleme :-?...

romanticfix este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd May 2011
    Locaţie
    timisoara
    Vârstă
    48
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit

Da, etarget.ro platesc foarte putin si au anunturi slabe, cu relevanta mica.

staycu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    30th December 2010
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    274
    Putere Rep
    27

Implicit

Ce se mai aude de Beyond.ro ?
    A fost platit cineva, sunt seriosi?
    Ce retele CPC recomandati, inafara de Adsense?
    Ofer servicii de Grafica si Design Publicitar in Corel Draw.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de staycu Vezi Post
    Ce se mai aude de Beyond.ro ?
    A fost platit cineva, sunt seriosi?
    Ce retele CPC recomandati, inafara de Adsense?
    am fost platit, dar no way, trebuie sa-i bati la cap mult ca sa fii platit....

staycu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    30th December 2010
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    274
    Putere Rep
    27

Implicit

Mersi de info Prometeu, incerc cateva zile un Sponsorads sa vad cum se descurca revin cu detalii.
    Ofer servicii de Grafica si Design Publicitar in Corel Draw.

cbogdan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    26th February 2011
    Locaţie
    Iași
    Posturi
    70
    Putere Rep
    27

Implicit

Nu știu alții cum o duc, dar adsense în românia merge prost pentru că românii sunt vinovați. În primul rând românul mereu lansează campanii cu buget minim. Deci vrea trafic mult pe bani puțini, Ghici ce câștigă un publisher din asta? La fel, f puțin. Apoi nu căuta în altă parte ceva de genul dar care plătește mai bine, căci nu există. Adsense în românia o duce prost din cauza puterii de cumpărare, economia noastra este cum este și nu se potrivește cu Google. Dacă Google.ro va începe să introducă monetizare RON atunci se va câștiga mai bine, sau dacă noi am începe să folosim EURO și să uităm de RON complet.

Spunea cineva aici, că la 3000 de vizite pe zi se câștigă 150 de dolari la 3 luni. Eu câștig 200 de euro pe lună la 2500 de vizite pe zi! Mult sau puțin, vă las pe voi să decideți!

Daniela este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    36
    Posturi
    123
    Putere Rep
    30

Implicit

Eu cred ca veniturile din adsense sunt strict relationate cu nisa pe care o abordeaza site-ul respectiv. Intr-adevar, bugetele "bagate" in campanii sunt in marea lor parte minime dar sa nu uitam ca si acest lucru ne arata ceva si anume faptul ca nu prea exista concurenta pe piata. Adsense-ul merge mult mai bine pe .com pentru ca acolo exista o concurenta imensa iar cei care vor sa castige ceva trebuie sa pluseze la capitolul marketing si sa mareasca bugetele.
    Nu sunt vreun expert in Adsense, chiar am folosit foarte putin dar am reusit sa vad diferenta dintre .com si .ro si sa trag cateva concluzii.
    Alternativa care o dau eu este marketingul afiliat. Daca se folosesc instrumentele oferite asa cum trebuie, castigurile pot fi de 2-3 ori mai mari decat cele din adsense (pe .ro).
    Content writer & marketing afiliat

sapioit este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th June 2011
    Vârstă
    31
    Posturi
    34
    Putere Rep
    0

Implicit

Aham... pentru cei cu trafic mare. Sunt destui, insa, care urasc marketingul afiliat. De ce? Sa zicem ca rata de click este 5% si site-ul are 100 unici pe zi.
    Plata unui click ar fi de $0.5 . Din acel 3000 de vizitatori pe luna, 150 ar da click => $75/luna
    Din acel numar de 150 de click-uri, poate 10 vor cumpara ceva. Ceva ce isi permit. Oricum, ceva ieftin. Sa spunem ca cei 10 cumpara (in total) de $500 Din acel $500 tie cat iti revin? Daca ti-ar reveni 15%, atunci ai castiga lafel, dar stim cu totii ca 15% e foarte mult, pentru acele persoane. Deci cu 5% ar trebui sa se cumpere de $1500 pe luna, ca tu sa primesti aceeasi bani ca din reclame.

Cam acesta ar fi dezavantajul marketingului afiliat.
    Desigur, datele de mai sus sunt doar un 'demo', variabilele schimbandu-se de la un site la altul.

Se da site-ul Xm care are articole despre IT. 200 pe zi, dar acei 200 au foarte mare incredere in acel site. Lumea vede articolele si vrea un produs...
    1. Il cauta la cel mai mic pret. Iese in castig, deoarece nu a patit atat de mult.
    2. Il comanda prin intermediul marketingului afiliat. Iese in castig deoarece site-ul respectiv, vazand ca sunt venituri de pe urma acelui articol, fac si alte articole de genul acela. Articole care il ajuta pe vizitator sa fie viitorul client.

Se da site-ul Y, care articole tot despre IT. 500 pe zi, dar doar vre-o 100 au destula incredere in erspectivul site. Lumea vede articolele si vrea un produs...
    In aceleasi situatii 1. si 2. vor fi mai multe persoane in 1. decat in 2., in cazul teoretic in care ar fi acelasi numar de 'clienti'.

Deci, pe site-ul X se recomanda mai mult trafic afiliat decat pe site-ul Y. Iar site-ului Y i-se recomanda mai multe reclame cpc (Coin-Per-Click, tradus si ca Pay-Per-Click) decat site-ului X.

Si iar am dat in povesti...
    Apropo, stie, cineva, cand vor termina cei de la arbocontext sa0si schimbe straiele? Ca-mi ie ca o sa ramana fara host pana atunci... sau, poate, fara domeniu...

Deasemenea, ce alte servicii ati mai incercat?
    Beyond.ro necesita card, iar pe internet nu fac "afaceri" decat cu paypal.
    eTarget.ro necesita, deasemenea, card. Povestea e un rand mai sus.
    BidVertiser nu stiu de ce dar nu-mi afiseaza reclame. Sper sa castig ceva...
    Nota: eu am cam 200 vizitatori pe luna... putin, stiu...

Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Alternative adsense pt continut romanesc
    De Cata. în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 20th July 2010, 00:16
  2. Alternative adsense site in engleza
    De giovanni12345 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 7th April 2009, 10:49
  3. Răspunsuri: 41
    Ultimul Post: 5th February 2009, 23:13
  4. alternative adsense .ro
    De Mihai Gianu în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 25th September 2008, 09:23
  5. Adsense Alternative
    De florin în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 19th March 2008, 00:29

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •