@sapioit Incearca sa iti deschizi pagina cu un proxy din US, asa ar trebui sa iti vezi reclamele de la BidVertiser. E valabil si pentru alti pentru ca ii intereseaza doar clienti targetati pe anumite zone geografice.
@sapioit Incearca sa iti deschizi pagina cu un proxy din US, asa ar trebui sa iti vezi reclamele de la BidVertiser. E valabil si pentru alti pentru ca ii intereseaza doar clienti targetati pe anumite zone geografice.
ce parere aveti de bursa de reclama? foloseste cineva reclamele de la ei?
@polooradea - Folosesc eu Bursadereclama (TradeADS). Plătesc destul de bine față de Google AdSense.![]()
Nimic interesant...
Am si eu reclame de la Bursadereclama de cateva pe zile pe site iar pana acum sunt dezamagit: 1 click din 1.783 impresii.
Am un site cu Rezultate BAC 2013.
Nici eu nu sunt asha de multumit de 2 parale. La aproximativ 500 de click nici un lead, nici o vanzare.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
In afara de 2 parale ce alte platforme de marketing afiliat sunt pentru site-urile .ro?
M-am inscris si eu in BursaDeReclama sa vad ce rezultate imi ofera .. Oricum, cred ca cea mai buna alternativa pentru Adsense este Adsense![]()
@ccnetwork dupa ce testezi sa ne spui daca se merita...
Eu am testat pana acum AdSense, 2Parale si eMag Profitshare. Dintre astea, singurii bani facuti au fost de la eMag, dar nu multi. Din AdSense si 2 Parale au iesit atat de putini bani incat nici macare nu ii pot scoate. Cel mai bine mi-a mers cu vanzarea directa, dar neavand site-uri foarte mari merge destul de greu treaba. Bine, nici eu nu mi-am dat interesul foarte tare, adica am trantit un banner pe site si cam atat - fara articole, fara promovarea ofertelor, fara nimic.
NU recomanda BursaDeReclame. Nu au advertiseri multi si nu prea iti afiseaza reclama pe site, drept urmare mai mult gol imi sta spatiul in acea zona.
Ex user ccnetwork
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)