Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 48

Subiect: Alternative la Adsense pentru piata romaneasca

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    43

Implicit

Marius, sunt de cord cu tine, dar hai sa ne gandim si la situatia in care tu ca proprietar de site esti tratat prin prisma "dincolo era mai ieftin" - dincolo fiind cel mai adesea google adsense...

w3bmaster este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd June 2005
    Locaţie
    Buzau/Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    409
    Putere Rep
    0

Implicit

Afilliati in ro sa fim seriosi romanii numa MOKA au in cap am incercat eu ceva afiliere legata de gambling asta cred ca e cam singura care merge da deja tre sa te bati cu gspu lu peste siaolte situri de gen sportiv pline de reclame afiliat la gambling ...

concluzia nu prea exista alternativa ...

Danielu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    572
    Putere Rep
    34

Implicit

Cred ca totusi publisherii ar trebui sa mai lase putin de la ei in perioada aceasta. Magazinele online nu mai merg bine deloc si astfel respectivul nu isi recupereaza in nici un fel investitia. Dar nu-i asa...nici pe noi publisherii nu prea ne intereseaza ce profit are ala. Luna viitoare este simplu, nu va mai cumpara reclama sau va dori un pret in conformitate cu rezultatele. M-am abtinut sa comentez anumite cerinte de aici de pe seopedia cu preturi mai mari de 4.5 Roni/mia de afisari pentru un trafic gen pitipoance, vedete dezbracte si alte porcarii. La adsense oricum nu scoti mai mult de 1$/CPM pentru astfel de site-uri sa fim seriosi.
    Astfel in loc sa tii adsense iti pui 4 bannere 125x125 si ai terminat balciul. Dar de si webmasterii incep sa spuna ca au investit X colo, Y colo si prefera sa nu mai dea nimic. Uneori este mai bine sa iei ceva si sa ajuti si advertiserul decat nimic si ala sa-ti inchida usa, definitiv.
    Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri

poison17 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    105
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de loco Vezi Post
    Hehehe.. am avut mai multe cereri de publicitate si cand le-am spus pretul li s-a parut prea mare. Probabil vroiau gratis.

Caz concret.
    M-au contactat mai multi, in special persoane care aveau magazine virtuale.
    La 2000-3000 (si peste) vizitatori/zi am cerut 100-150 euro/luna.
    Unu a spus ca e prea mult 100 euro pe luna si imi ofera 50 euro pe luna.
    Altii au spus ca se mai gandesc si ma contacteaza.. evident ca nu au mai facut-o.
    Dintre toti astia, doar cu o singura persoana am reusit sa ajung pana la capat.

Acum recent m-a contactat altcineva de la un alt magazin online, datorita faptului ca a crescut numarul de vizitatori (undeva la 4000/zi in acea perioada) si era in continua crestere, am zis sa nu mai cer un pret fix si i-am facut o oferta de 1 euro CPM. Daca lua 400k ii faceam reducere 33%. M-a mai contactat? Evident ca nu.

In concluzie.. nu stiu cat de eficienta e metoda asta.. majoritatea asteapta sa le faci reclama la 100 lei (vechi).

Trebuie sa te pui si de cealalta parte a baricadei.
    Trebuie sa si te gandesti daca din cei 100-150 de euro / luna / site, aduce suficienti clienti magazinului online de produse, ca sa justifice "chiria". Din aia 2-3.000 de vizitatori pe zii de care zici, aia care dau click pe reclama sunt f. putini, iar numarul care fac si o achizitie tinde spre 0.

Am vazut personal in ultimile 2 luni cel putin 4 magazine online (de la care am cumparat cu succes produse IT anul trecut) .. ca au dat pur si simplu faliment, au lichidat stocul si gata, e pa !. E criza, oamenii nu mai cumpara asa de mult, si mai ales de pe net. In contextul asta e normal sa caute solutiile cele mai ieftine.

Nu zic de reclama gratis la 2-3-4.000 unici pe zii, dar gandeste-te ca si cei din tabara cealalta au calculele lor.

In fine.. e mult de discutat pe acest subiect, cauzele sunt multe si complexe. Nu ai cum sa castigi cu un site romanesc cu un target romanesc, cum ai castiga cu un site in eng, cu target strain, in special US. Tu zici ca te chinui la 3k unici pe zii sa vinzi un ad spot la 100E / luna , poate unu din UK il vinde pe siteul lui in 3-4 ore cu pret dublu la acelasi numar de unici.

supercar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Locaţie
    Constanta
    Posturi
    128
    Putere Rep
    0

Implicit

Ca o alternativa la adsense ar mai fi din interior www.arbocontext.ro iar din exterior www.bidvertiser.com
    Un site cu masini Supercars si un Forum BMW

Marius Ciocan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    6th September 2005
    Locaţie
    Melbourne
    Vârstă
    50
    Posturi
    408
    Putere Rep
    39

Implicit

Pentru ca cineva spunea pe cealata pagina despre 2parale.ro - ma vad nevoit sa va anunt ca de azi FunGift.ro este in 2parale.ro si de astazi puteti castiga 10% din vanzarle pe care le generati de la noi.
    Eu am mare incredere in acest sistem - detalii pe blog.
    Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.

Catalin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Galati, Romania
    Posturi
    153
    Putere Rep
    32

Implicit

M-am alaturat si eu acestei campanii de afiliere, sa vedem ce iese de Valentine's Day

Vladucu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    21st April 2007
    Locaţie
    Pascani
    Vârstă
    35
    Posturi
    140
    Putere Rep
    35

Implicit

Ca alternativa mai este http://www.netwindows.ro care platese 7 euro centi pe click si 3 euro centi pe CPM ceea ce mi se pare foarte putin la CPM. Acuma nu stiu cat de seriosi is. A folosit cineva si a primit bani?

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de Neo2007 Vezi Post
    Ca alternativa mai este http://www.netwindows.ro care platese 7 euro centi pe click si 3 euro centi pe CPM ceea ce mi se pare foarte putin la CPM. Acuma nu stiu cat de seriosi is. A folosit cineva si a primit bani?
    Astia au mai putini advertiseri decat neogen

mariusx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th May 2006
    Posturi
    240
    Putere Rep
    40

Implicit

Eu am incercat la netwindows.ro si mi-au platit pentru primele 2 luni.

Nu platesc mult dar decat deloc se merita.
    Chiar pot sa zic ca iese ~ la fel ca si cu neogen.
    Eu ma declar multumit de ei.
    Pacat ca adsense-ul scade de la zi la zi ...
    Se pare ca incepe sa ne afecteze si criza.

Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Alternative adsense pt continut romanesc
    De Cata. în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 20th July 2010, 00:16
  2. Alternative adsense site in engleza
    De giovanni12345 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 7th April 2009, 10:49
  3. Răspunsuri: 41
    Ultimul Post: 5th February 2009, 23:13
  4. alternative adsense .ro
    De Mihai Gianu în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 25th September 2008, 09:23
  5. Adsense Alternative
    De florin în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 19th March 2008, 00:29

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •