Rezultate 1 la 10 din 31

Subiect: Vand link-uri pe blog cu PR 4

Vizualizare arbore

kelt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    30th September 2010
    Locaţie
    Galați
    Vârstă
    39
    Posturi
    326
    Putere Rep
    30

Implicit

hl2u, eu cred ca iti lipseste din plin o viata personala. Sunt atati useri cu care am colaborat cu succes. Daca tie am ales sa nu-ti mai raspund nu te face singur de ... stii tu ce.

Daca erai profesionist lasai problema asa si gaseai simplu pe altcineva la care sa apelezi. Oameni care isi ofera serviciile sunt cu duiumul.

Iar faptul ca tu stai calare pe topicul meu, cand sunt atatia care isi ofera serviciile de genul asta, arata clar gradul tau de frustrare! Limbajul tau iti cam evidentiaza gradul de cultura si de buna crestere!

ADAUGARE> NU M-AI PLATIT PENTRU NIMIC, ASA CA, CE ROST ARE TOT ACEST TAMBALAU??? GROW UP!

SUNT DESTUI USERI MULTUMITI DE SERVICIILE MELE, DACA PE TINE NU TE-AM PLACUT, NU TE FACE SINGUR DE POMINA!

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Astazi ti-am dat un mesaj personal. E ciudat ca la ala alegi sa nu raspunzi, dar la cele IN VAZUL LUMII raspunzi. Te rog sa ma scutesti.

PS. Daca lovelife a avut noroc, inseamna ca exista multi norocosi pe forumul asta.

Faptul ca tu continui sa urmaresti topicul AVAND IN VEDERE CA NU MI-AI DAT NICIUN BAN PE NICIUN ARTICOL
    nu te face decat pe tine de kko, pentru ca arata incapacitatea ta de a cauta pe altcineva!

Nu-mi place stilul tau de comunicare! Kill me for that!

In loc sa stai calare pe topicul meu, desi exista atati alti useri multumiti, poate ai face bine sa iti multumesti angajatorul si sa-ti folosesti timpul cautand pe cineva caruia sa-i placa firea ta si modul tau de abordare!
    Ultima modificare făcută de kelt; 15th November 2010 la 20:14. Motiv: completare
    Scriu articole în română și engleză.
    Graphic designer: logo, banner, etc.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand banner si link pe blog PR2 IEFTIN
    De venaman în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 5th November 2010, 16:11
  2. Vand banner si link pe blog PR3
    De RdU în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 29th October 2010, 17:50
  3. Vand 5 link-uri pe blog personal PR6
    De stefangs în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0