Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 31

Subiect: Vand link-uri pe blog cu PR 4

kelt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    30th September 2010
    Locaţie
    Galați
    Vârstă
    39
    Posturi
    326
    Putere Rep
    29

Implicit

Fie ca tine, domnule. Eu m-as limita la un limbaj educat.

E greseala mea ca atunci cand m-ai rugat sa completez ceva pe threadul tau, apropo de articolele tale agramate, am ales sa te ajut si sa te scot din cacao.

Imi mentin parerea despre tine. Stii foarte bine ca am dreptate.

Si cu asta am incheiat orice discutie cu tine. Cu furaciuni reusim cu totii sa facem avere, observ.
    Scriu articole în română și engleză.
    Graphic designer: logo, banner, etc.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de kelt Vezi Post
    Fie ca tine, domnule. Eu m-as limita la un limbaj educat.

E greseala mea ca atunci cand m-ai rugat sa completez ceva pe threadul tau, apropo de articolele tale agramate, am ales sa te ajut si sa te scot din cacao.

Imi mentin parerea despre tine. Stii foarte bine ca am dreptate.

Si cu asta am incheiat orice discutie cu tine. Cu furaciuni reusim cu totii sa facem avere, observ.

Limbajul educat l-am avut cat a fost cazul, se pare ca tu il ai decat aici, pe forum, sa incerci sa pari altceva.
    Nu stiu la ce te referi cu dreptatea asta. Imi permit sa iti spun ca esti inapta spre a intelege ce ti-am explicat si aici si pe messenger. Daca tu scrii pe toate nisele, atunci, tot respectul, eu insa ti-am explicat ca pe feminin nu scriu ca nu ma pricep, dar iti este extrem de dificil sa intelegi si nici nu ma mira. Stii foarte bine ca am dreptate dar iti e rusine sa o recunosti!

Ce te-am rugat sa postezi pe threadul meu? Erai impresionata ca ofer servicii de acest gen si ti-am explicat ca eu am nevoie la un site al meu, pe o nisa total diferita de ce scriu eu. Ai inteles si ti-am spus sa scrii pe thread ca am discutat si totul este in regula.

De furat nu s-a pus in viata mea problema, nici in familia mea, daca ai tai asa te-au educat si ei cu asta se ocupa, atunci este problema voastra. Pe mine nu ma intereseaza cu ce te ocupi tu, insa incearca sa mentii limita de decenta fata de un om pe care nu il cunosti si sa nu mai arunci cu porcarii pentru care nu ai nici o dovada. Poti verifica sutele de clienti pe care le-am avut, majoritatea de pe forum si iti vor confirma ca au avut o colaborare decenta cu mine, totul a decurs perfect si rezultatele au fost bune. Tu in schimb, ai lucrat pentru o mana de oameni si deja doi nu sunt multumiti de seriozitatea ta.
    Ultima modificare făcută de edy12006; 16th November 2010 la 20:46.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    30th September 2010
    Locaţie
    Galați
    Vârstă
    39
    Posturi
    326
    Putere Rep
    29

Implicit

Atat timp cat tu incepi cu ineptiile de genul asta si cu limbajul. A se citi in mesasjele tale de mai sus, n-ai decat sa poluezi ce thread vrei tu. Nu incerca sa te scoti, stii foarte bine ca ca asta faci cu articolele.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Tu o tii pe a ta, eu ti-o confirm pe a mea. Ti-am spus, esti mult prea limitata ca sa intelegi acest aspect. Imi vei da dreptate candva.
    Si parca terminai orice discutie cu mine, nu te poti abtine? Ok, cedez eu primul, sunt satul de conceptii limitate.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    30th September 2010
    Locaţie
    Galați
    Vârstă
    39
    Posturi
    326
    Putere Rep
    29

Implicit

Cand tu scrii comentarii kilometrice, e logic ca primesti un feed-back pentru ca stiu exact ce spun.

Iti apreciez ,,intelepciunea'' de pe final. Case closed. Spor la furat.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de kelt Vezi Post
    Cand tu scrii comentarii kilometrice, e logic ca primesti un feed-back pentru ca stiu exact ce spun.

Iti apreciez ,,intelepciunea'' de pe final. Case closed. Spor la furat.
    Vorbesti din prostie si o gandire tiparita, nu din cazuri reale. Ti-am spus, cand mai ai ceva de mintit despre mine vino cu dovezi clare. Inceteaza cu porcariile astea, altfel vom fi nevoit sa discutam si le alte cai. Inceteaza sa imi patezi imaginea cu ceea ce crezi tu despre mine, e foarte bine daca asta crezi, cu cea mai mare placere te las sa spui in gura mare cand ai ceva concret. Fa pe detectiva, adu dovezi si atunci ai tot dreptul sa faci asta.

Cat despre furat, ti-am mai explicat. Esti prost crescuta si mult prea incompetenta daca faci afirmatii de acest gen cand nici macar nu ma cunosti. Cum ziceam mai sus, pentru calomniere, ai grija sa nu discutam si pe alte cai. Deja m-am saturat de copilarelile tale, invata sa accepti cand gresesti si sa incerci sa te perfectionezi, nu ca un copil sa incepi cu afirmatii false, jigniri, etc.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    30th September 2010
    Locaţie
    Galați
    Vârstă
    39
    Posturi
    326
    Putere Rep
    29

Implicit

Dragule eu zic sa te abtii. Daca e vba de calomniere eu zic sa-ti boldez toate cuvintele "educate" pe care le-ai adus tu la adresa mea si apoi mai vedem cine acuza pe cine de calomniere!
    Eu zic sa nu te bagi in subiecte pe care nu le cunosti. Sa inteleg ca stai cu dictionarul in fata si afli cuvinte noi?

Culmea cum hotul striga ,,hotul".

Din momentul asta am incheiat orice discutie cu tine. Si vorbesc serios. N-ai decat sa scrii ce vrei.

Da, am fost fraiera, dar stii cand? Atunci cand am acceptat sa imi modifica afirmatia cum ca m-ai contactat sa-ti fac articolele desi si tu prestezi aceleasi servicii (din care reiesea clar ca apalezi useri tocmai pentru a se scrie singure articolele in locul tau)-ba chiar iti atrasesera multi atentia pe acolo cum ca esti agramat. Si esti! Cum scrii tu articole? Nu incerca sa o intorci ca la Ploiesti acum! Atunci erai bland ca un mielusel cersetor, acum faci pe istetul!

Gata!
    Ultima modificare făcută de kelt; 16th November 2010 la 21:30.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Eu propun sa se inchida acest thread
    de la o chestie minora se ajunge la scormonit rahat in hazna, nu are rost, putem colabora cu totii frumos in continuare
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Ce am incercat in tot acest thread sa iti explic este ca tu nu poti intelege unele lucruri. Esti mult prea limitata in gandire si nu cunosti multe astepte din online, defapt nici nu ma mira. Incerci sa oferi un serviciu dar iti lipseste seriozitatea si bunul schimb, insa te pricepi de minute sa faci acuzatii false, presupuneri, jigniri si calomnieri.

Nu incerca sa te dai mai desteapta decat esti, renunta sa faci referiri la limbajul meu cum ca tu l-ai avea mai bogat. Ma exprim cum vreau, daca tu te crezi o diva cum se obisnuieste in ziua de azi, atunci este problema ta. Fiecare ofera ce stie, ce vrea, nu trebuie sa imi explici tu aici ca ai promovat o facultate de jurnalism, in ziua de astazi sunt milioane de "absolventi" care dau bani pentru o diploma, asa ca nu ma mira nimic.

Cat despre abtinere, eu ti-as recomanda sa o faci. As avea tot dreptul sa spun asta deoarece tu faci afirmatii false si se poate dovedi asta. Ai grija.

Rog un moderator sa ia atitudine, sa verifice in inbox si unde doreste, ii pot oferi acces si la email si messenger si poate verifica cu ce ma ocup. Rog sa luati masuri in privinta insinuarilor lui Kelt.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    30th September 2010
    Locaţie
    Galați
    Vârstă
    39
    Posturi
    326
    Putere Rep
    29

Implicit

Multumesc lovelife. Si eu propun acelasi lucru. Nu de alta, dar de la niste chestii banale se ajunge la un limbaj de nedescris. Cei cu care am ales sa colaborez au fost multumiti pana acum, dar vorba aia, nu-i putem multumi chiar pe toti.

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand banner si link pe blog PR2 IEFTIN
    De venaman în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 5th November 2010, 16:11
  2. Vand banner si link pe blog PR3
    De RdU în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 29th October 2010, 17:50
  3. Vand 5 link-uri pe blog personal PR6
    De stefangs în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0