Postat în original de
kelt
Fie ca tine, domnule. Eu m-as limita la un limbaj educat.
E greseala mea ca atunci cand m-ai rugat sa completez ceva pe threadul tau, apropo de articolele tale agramate, am ales sa te ajut si sa te scot din cacao.
Imi mentin parerea despre tine. Stii foarte bine ca am dreptate.
Si cu asta am incheiat orice discutie cu tine. Cu furaciuni reusim cu totii sa facem avere, observ.
Limbajul educat l-am avut cat a fost cazul, se pare ca tu il ai decat aici, pe forum, sa incerci sa pari altceva.
Nu stiu la ce te referi cu dreptatea asta. Imi permit sa iti spun ca esti inapta spre a intelege ce ti-am explicat si aici si pe messenger. Daca tu scrii pe toate nisele, atunci, tot respectul, eu insa ti-am explicat ca pe feminin nu scriu ca nu ma pricep, dar iti este extrem de dificil sa intelegi si nici nu ma mira. Stii foarte bine ca am dreptate dar iti e rusine sa o recunosti!
Ce te-am rugat sa postezi pe threadul meu? Erai impresionata ca ofer servicii de acest gen si ti-am explicat ca eu am nevoie la un site al meu, pe o nisa total diferita de ce scriu eu. Ai inteles si ti-am spus sa scrii pe thread ca am discutat si totul este in regula.
De furat nu s-a pus in viata mea problema, nici in familia mea, daca ai tai asa te-au educat si ei cu asta se ocupa, atunci este problema voastra. Pe mine nu ma intereseaza cu ce te ocupi tu, insa incearca sa mentii limita de decenta fata de un om pe care nu il cunosti si sa nu mai arunci cu porcarii pentru care nu ai nici o dovada. Poti verifica sutele de clienti pe care le-am avut, majoritatea de pe forum si iti vor confirma ca au avut o colaborare decenta cu mine, totul a decurs perfect si rezultatele au fost bune. Tu in schimb, ai lucrat pentru o mana de oameni si deja doi nu sunt multumiti de seriozitatea ta.
Ultima modificare făcută de edy12006; 16th November 2010 la 20:46.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.