@tuturor: paguba nu este obligatoriu egala cu tzeapa, adica nu e neaparat necesar ca banii sa schimbe maini fara ca serviciul sa fie prestat in schimb.
Paguba poate fi produsa, la fel ca in cazul meu, de neseriozitatea si deficienta de comunicare a potentialului colaborator, respectiv kelt.
Cand ai un proiect in desfasurare in care sunt implicati, pe langa 1 programator, 1 SEO-guy si 1 project-manager(adica eu) si 1-2 content writeri iar termenul de finalizare (surprize-surprize !) are loc si legatura cu Craciunul care se aproprie implacabil - tot ceea ce ai nevoie e una bucata colaborator neserios care are, in ordine:
- de sarbatorit ziua de nastere timp de 12 zile exact dupa plasarea ofertei ei anterioare de scris articole, perioada in care, evident, dispare si nu da niciun semn de viata;
- de negociat colaborarea cu mine timp de cateva zile bune, pana la ultimile detalii, perioada finalizata cu "OK, atunci hai sa-i dam drumul" din partea mea, pe 17/10/2010;
- evident, a doua disparitie, din 24/10/2010, data mesajului meu citat mai sus - adica, daca te vrei profesionista, spune macar ca nu mai vrei sa lucrezi si la revedere, nu dispari ca fachirul in ceata...
Pagube au fost deoarece dead-line-ul nu este respectat, contractele de publicitate nu sunt derulate, sezonul este pierdut si, mai ales, clientul meu nu e multumit.
In concluzie, ma bucur pt. toti cei care sunt multumiti de serviciile prestate de kelt - profitati de avantul de "seriozitate" - pt. toti ceilalti, evitati luna octombrie - duduiei ii place sa party, party, party si seriozitate ioc.