Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 31

Subiect: Vand link-uri pe blog cu PR 4

hl2u este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Vârstă
    52
    Posturi
    484
    Putere Rep
    37

Implicit

@tuturor: paguba nu este obligatoriu egala cu tzeapa, adica nu e neaparat necesar ca banii sa schimbe maini fara ca serviciul sa fie prestat in schimb.
    Paguba poate fi produsa, la fel ca in cazul meu, de neseriozitatea si deficienta de comunicare a potentialului colaborator, respectiv kelt.
    Cand ai un proiect in desfasurare in care sunt implicati, pe langa 1 programator, 1 SEO-guy si 1 project-manager(adica eu) si 1-2 content writeri iar termenul de finalizare (surprize-surprize !) are loc si legatura cu Craciunul care se aproprie implacabil - tot ceea ce ai nevoie e una bucata colaborator neserios care are, in ordine:
    - de sarbatorit ziua de nastere timp de 12 zile exact dupa plasarea ofertei ei anterioare de scris articole, perioada in care, evident, dispare si nu da niciun semn de viata;
    - de negociat colaborarea cu mine timp de cateva zile bune, pana la ultimile detalii, perioada finalizata cu "OK, atunci hai sa-i dam drumul" din partea mea, pe 17/10/2010;
    - evident, a doua disparitie, din 24/10/2010, data mesajului meu citat mai sus - adica, daca te vrei profesionista, spune macar ca nu mai vrei sa lucrezi si la revedere, nu dispari ca fachirul in ceata...

Pagube au fost deoarece dead-line-ul nu este respectat, contractele de publicitate nu sunt derulate, sezonul este pierdut si, mai ales, clientul meu nu e multumit.
    In concluzie, ma bucur pt. toti cei care sunt multumiti de serviciile prestate de kelt - profitati de avantul de "seriozitate" - pt. toti ceilalti, evitati luna octombrie - duduiei ii place sa party, party, party si seriozitate ioc.
    Ultima modificare făcută de hl2u; 15th November 2010 la 19:30.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Te-ai gandit ca poate problema este la tine? Eu am inceput colaborarea tot in luna octombrie, cam in aceeasi data cand zici u ca nu a fost OK.
    Ai spus ca a fost un OK din partea ta nu si din partea ei. Paote ca ai negociat mult prea mult si nu ii ocnvine sa lucreze aproape gratis.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

hl2u este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Vârstă
    52
    Posturi
    484
    Putere Rep
    37

Implicit

@lovelife: poate vei fi surprins sa auzi ca exista si fenomenul de acceptare a mai multor comenzi decat poti onora ( da, spre surpriza noastra comuna, in .ro !)
    Tot spre surprinderea ta, am sa mentionez si faptul ca am acceptat pretul cerut - negocierile au avut loc pe marginea continutului si a modului de scriere iar nu a platii.
    Am pastrat toata corespondenta noastra, completa si ordonata pe zile - nu-i mai cauta scuze cu sila, poate tu ai avut noroc atunci, in octombrie.

kelt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    30th September 2010
    Locaţie
    Galați
    Vârstă
    39
    Posturi
    326
    Putere Rep
    29

Implicit

hl2u, eu cred ca iti lipseste din plin o viata personala. Sunt atati useri cu care am colaborat cu succes. Daca tie am ales sa nu-ti mai raspund nu te face singur de ... stii tu ce.

Daca erai profesionist lasai problema asa si gaseai simplu pe altcineva la care sa apelezi. Oameni care isi ofera serviciile sunt cu duiumul.

Iar faptul ca tu stai calare pe topicul meu, cand sunt atatia care isi ofera serviciile de genul asta, arata clar gradul tau de frustrare! Limbajul tau iti cam evidentiaza gradul de cultura si de buna crestere!

ADAUGARE> NU M-AI PLATIT PENTRU NIMIC, ASA CA, CE ROST ARE TOT ACEST TAMBALAU??? GROW UP!

SUNT DESTUI USERI MULTUMITI DE SERVICIILE MELE, DACA PE TINE NU TE-AM PLACUT, NU TE FACE SINGUR DE POMINA!

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Astazi ti-am dat un mesaj personal. E ciudat ca la ala alegi sa nu raspunzi, dar la cele IN VAZUL LUMII raspunzi. Te rog sa ma scutesti.

PS. Daca lovelife a avut noroc, inseamna ca exista multi norocosi pe forumul asta.

Faptul ca tu continui sa urmaresti topicul AVAND IN VEDERE CA NU MI-AI DAT NICIUN BAN PE NICIUN ARTICOL
    nu te face decat pe tine de kko, pentru ca arata incapacitatea ta de a cauta pe altcineva!

Nu-mi place stilul tau de comunicare! Kill me for that!

In loc sa stai calare pe topicul meu, desi exista atati alti useri multumiti, poate ai face bine sa iti multumesti angajatorul si sa-ti folosesti timpul cautand pe cineva caruia sa-i placa firea ta si modul tau de abordare!
    Ultima modificare făcută de kelt; 15th November 2010 la 20:14. Motiv: completare
    Scriu articole în română și engleză.
    Graphic designer: logo, banner, etc.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

incearca sa mai "tai" din cele 40 de alte linkuri externe spre x bloguri. Ai deja 12 linkuri vandute din care 2 de gambling + 2 gambling intr-un articol promo.
    ontopic: sunt un client multumit

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    30th September 2010
    Locaţie
    Galați
    Vârstă
    39
    Posturi
    326
    Putere Rep
    29

Implicit

serbancc,
    multumesc.

Da, din punct de vedere al linkurilor, intentionez sa renunt la ceea ce se numeste blogroll si de a trece multe chestii pe nofollow

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Am incercat sa ma abtin la inceput dar am de facut si eu o remarca. Am vrut sa colaborez cu Kelt la un proiect pe care urma sa il incep, am stabilit ca va incepe sa lucreze articolele, insa nu a mai raspuns. Ramasese sa ma contacteze ea in cursul saptamanii.

Kelt, cand vrei sa refuzi un client spune-o clar, nu il face sa isi piarda timpul din cauza ta. Daca ai prea multi clienti incearca sa-ti programezi pentru fiecare un interval de timp. Daca si pe internet te feresti sa spui unui om ca nu vrei sa colaborezi, atunci in viata reala cum procedezi?

Imi pare rau ca am fost nevoit sa spun acestea, dar asta e adevarul. Sper sa nu iei in nume de rau ce am spus ci ca pe un sfat.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Ericpolec este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    245
    Putere Rep
    0

Implicit

Mare razboi intre writeri aici hahaha, mai copii, nu aveti ce face ...

Cineva sa aplaneze asta...

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    30th September 2010
    Locaţie
    Galați
    Vârstă
    39
    Posturi
    326
    Putere Rep
    29

Implicit

Edy, cum se face ca si tu prestezi servicii de genul asta? Tu, care nu stii sa legi doua cuvinte in limba romana? Va spune eu ce face Edy... contacteaza oameni pentru a ii face articolele, ca sa le vanda el mai departe. Alfel nu vad de ce m-ar contacta pe mine pentru articole cand si el presteaza serviciile astea!

Ganditi-va si voi! Cum e posibil ca un om care nu stie sa lege 2 vorbe in limba romana sa afirme ca scrie artiole? A se urmari threadul lui, ca l-au mai atentionat vreo cativa ca e agramat rau. Va zic eu cum, cumpara de la mine de la unul, de la altul, si ta-dam!

Iar eu clar imi selectez clientela. Scriu cui aleg eu sa scriu! E optiumea mea daca fac cuiva articolele sau nu! Iar unuia care vinde mai departe articolele eu nu am de gand sa ii fac serviciile!

Hai, mai sariti, ca-mi amintesc ca am mai refuzat sa fac articolele a vreo 2 useri.

Oameni buni, eu nu primesc carte de munca pentru ceea ce fac aici! Asa ca e alegerea mea cui scriu si cui nu!

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Ericpolec, nu a fost intentia mea sa ma cert, dar unii chiar nu au alta activitate.
    Ultima modificare făcută de kelt; 16th November 2010 la 20:16.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Draguta mea desteapta ca o capra. (altfel nu ma pot exipra legand doua cuvinte). Te-am contactat sa imi scrii pentru bravo-girl, ai acceptat si am spus ca dam drumu' la treaba. Urma sa ma contactezi in decursul saptamanii sa incepem treaba, cand ai vazut ca si eu prestez servicii de content writing. Ti-am explicat in particular ca eu am nevoie pe nisa feminin, in schimb, eu scriu pentru clienti pe nise generale si it, nu feminin si sport. Ai inteles si ai editat postul din forum.

Dupa ce nu m-ai contactat timp de peste o luna am postat aici, ceea ce mi se pare normal. M-ai contactat pe messenger sa imi comunici ca sunt nesimtit si am gresit. Defapt am aceleasi cuvinte de lauda pentru tine, mi se pare corect sa imi spun parerea in vazul tuturor cand defapt tu ai fost cea vinovata si pot confirma si altii. (unul deja a facut-o mai sus).

Ai inceput cu jigniri pe messenger ca si cum ai fi din mahala (cine stie). Ti-am spus ca nu imi sta in fire, nu ma incalzesc cu nimic cuvintele tale si nu are rost sa continuam discutia pe tonul asta. Nu are rost sa vin aici cu liste de conversatii ca deja o dam in copilareli.

Pe final, cand vii cu acuzatii la adresa mea incearca sa vii si cu argumente, asa cum ti-am recomandat. Nu poti insinua ceva fara dovezi clare, pentru ca asa vrei tu si ti se pare gresita atitudinea mea de a-mi posta parerea in legatura cu serviciile oferite de tine.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand banner si link pe blog PR2 IEFTIN
    De venaman în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 5th November 2010, 16:11
  2. Vand banner si link pe blog PR3
    De RdU în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 29th October 2010, 17:50
  3. Vand 5 link-uri pe blog personal PR6
    De stefangs în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0