Revin cu aceeasi idee, intre timp unele siteuri si-au scos "do follow" [ma intreb oare de ce?].
Am creeat o lista ordonata de data asta dupa page rankul paginii in care iti va aparea commentul, - dupa remarca Dianei mi-a venit ideea- daca e cineva interesat.
Lista e prea lunga sa o pot publica pe site (11 pagini word) si nici nu prea as vrea sa o fac chiar asa publica.
In total sunt peste 200 de posturi in diverse bloguri care au deja pr si te lasa sa pui comment cu tagul do follow enabled ( 2 cu pr 5 , vreo 45 cu pr 4, cam 90 si ceva cu pr 3 si nu mai stiu cate cu pr 2).
Membrii seopedia pot sa imi dea pm si va trimit lista, sau postati aici si va contactez eu.
Lista nu trebuie folosita pentru spam, e pentru cei care vor sa citeasca ceva informativ si sa lase si un comment cu backlink.
Cristi, unele posturi sunt de la tine ( 1 cu pr 5 si destule cu pr 4), daca vrei sa le scot din lista spune-mi.
ma intereseaza si pe mine lista, si ar fi utila si o lista in limba bloguri in limba romana
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
De azi, itxpert.info (PR4) si jeg.doizero.net (PR2) are DoFollowadica va avea in momentul in care gasesc un plugin de DoFollow compatibil cu WordPress 2.5
Am reusit. Deci de azi, itxpert.info (PR4) si jeg.doizero.net (PR2) are DoFollow![]()
Ultima modificare făcută de thefan; 5th May 2008 la 13:42.
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
as vrea si eu lista respectiva.
Mersi pentru lista
As dori si eu lista daca mai este disponibila. Thx![]()
As dori si eu lista daca se poate.
Si inca o intrebare, am vazut in lista postata anul trecut ca seopedia.org era trecuta ca avand PR6 si acum are PR3?
sunt multe bloguri in Romana cu do-follow dar cred ca multi s-ar supara daca si-ar gasi linkurile prin listele de bloguri do-follow doar pt spam.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)