Fara sa ma laud, eu nu as da un link ( 1, unu, unos, one) de pe prima pagina a blog-ului meu, pentru 1000 de alte link-uri.
Versiune printabilă
Revin cu aceeasi idee, intre timp unele siteuri si-au scos "do follow" [ma intreb oare de ce?].
Am creeat o lista ordonata de data asta dupa page rankul paginii in care iti va aparea commentul, - dupa remarca Dianei mi-a venit ideea- daca e cineva interesat.
Lista e prea lunga sa o pot publica pe site (11 pagini word) si nici nu prea as vrea sa o fac chiar asa publica.
In total sunt peste 200 de posturi in diverse bloguri care au deja pr si te lasa sa pui comment cu tagul do follow enabled ( 2 cu pr 5 , vreo 45 cu pr 4, cam 90 si ceva cu pr 3 si nu mai stiu cate cu pr 2).
Membrii seopedia pot sa imi dea pm si va trimit lista, sau postati aici si va contactez eu.
Lista nu trebuie folosita pentru spam, e pentru cei care vor sa citeasca ceva informativ si sa lase si un comment cu backlink.
Cristi, unele posturi sunt de la tine ( 1 cu pr 5 si destule cu pr 4), daca vrei sa le scot din lista spune-mi.
ma intereseaza si pe mine lista, si ar fi utila si o lista in limba bloguri in limba romana
De azi, itxpert.info (PR4) si jeg.doizero.net (PR2) are DoFollow :) adica va avea in momentul in care gasesc un plugin de DoFollow compatibil cu WordPress 2.5
Am reusit. Deci de azi, itxpert.info (PR4) si jeg.doizero.net (PR2) are DoFollow :)
as vrea si eu lista respectiva.
Mersi pentru lista
cat iubesc eu romanasii mei ...
As dori si eu lista daca mai este disponibila. Thx ;)
As dori si eu lista daca se poate.
Si inca o intrebare, am vazut in lista postata anul trecut ca seopedia.org era trecuta ca avand PR6 si acum are PR3 :confused: ?
sunt multe bloguri in Romana cu do-follow dar cred ca multi s-ar supara daca si-ar gasi linkurile prin listele de bloguri do-follow doar pt spam.