@tom: parca era vorba sa stam deoparte unul de postarile celuilalt.
Eu mi-am tinut parte mea de intelegere.
Pana acum.
Sorin, el a spus ca iti arata cum sa castigi Champions League, nu iti aduce si cupa in vitrina!![]()
Ne scuzatiStiam ca suprematia in seo e la acel link.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Treaba e simpla!
Retete nu exista. Fiecare "SEO"-ist are modul lui de lucru la fel ca un programator. Aprob ce a spus TOM. 10% din SEO e parte de ON PAGE restul de 90% e vorba de SEO OFF-PAGE. Adica Linkuri de calitate si constante catre siteul tau![]()
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Eu zic ca procentul de onpage este foarte diferit fata de offpage, in functie de nisa. Sunt siteuri care se bazeaza peste 80% pe onpage (aici fiind toata seria de siteuri de stiri, informatii sau blogging) in timp ce site-urile ceva mai statice (site-uri de prezentare firme spre ex) sunt foarte dependente de offpage.
Eu am vazut ca in ultimul timp factorii de ranking on-page tind sa scada din ce in ce mai mult in importanta pe care google le-o da in algoritmul sau. Insa, dat fiind ca nu avem acces la algoritm, nu putem vorbi decat de eventuale corelatii si nu de cauzalitati
De aceea e si foarte greu sa dobandesti o "reteta" - singura modalitate efectiva de a dobandi o astfel de reteta ar fi, hack-uind serverele google, sa ai la indemana algoritmul lor. Probabil insa, ca si in acest caz, complexitatea acestuia ar cere foarte mult timp pana la deconstructia si intelegerea corecta si completa ...
Acelasi lucru am spus si eu, vezi articolul, e inca valabil. Site-urile de stiri, fac seo pe stire daca e cazul si daca stiuAltfel "se bat" din on-page si autoritate. In cazul stirilor rankeaza un nr x, in functie de autoritate si dupa onpage. O sa ai supriza de multe ori, site-ul cu cel mai bun content sa fie pe pagina 3 (asta inseamna ca onpage nu conteaza
).
Cand pagina ta are links, titlu si h1 ok, restul nu conteaza asa mult.
Daca ai domeniu ok, content ok, onpage ok si ii aduci si links, atunci intrebarea este: loc 1 sau 2?
Calin Events, sigur ai nimerit forumul corect? Cand nu intelegi ceva, intrebi. Eu nu as posta astfel de tampenii pe seopedia.
Ultima modificare făcută de Tom; 26th April 2015 la 21:57.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)