Prezentarea lui Phil o puteti gasi pe Incorporating Video into your Link Building Strategy - linkul este dintr-un tweet de-al lui asa ca nu sunt probleme de copyright
Prezentarea lui Phil o puteti gasi pe Incorporating Video into your Link Building Strategy - linkul este dintr-un tweet de-al lui asa ca nu sunt probleme de copyright
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform
Pe langa Phil Notingham care a fost genial, mi-a placut si Irish Wonder desi parerile sunt impartite dar si prezentarea facuta de Cristian Ignat despre cum poti sa iti protejezi brand-ul prin G AdWords
Personal, Phil mi-a placut cel mai mult - a livrat o multime de continut interesant, intr-o maniera cel putin la fel de interesanta
Am publicat o parte din poze aici: SEM Days Day #1 | Facebook
Si pentru ca am primit mai multe intrebari referitoare la acest aspect: celor care au fost prezenti la eveniment le vom trimite si prezentarile speakerilor.
Bogdan Aron | twitter.com/bogdanaron | 2Parale
As fi si eu interesat, distanta prea mare a facut sa nu pot spune da prezentei.
.
Frustrant sau nu, unii isi permit, altii mai putin. Unii au fost plecati, iar pe altii nu-i intereseaza, atata timp cat seo pentru ei inseamna inscriere in directoare. Tocmai pentru astfel de motive, nu ar trebui sa fie EXCLUS sau FRUSTRANT sa se poata difuza, gratis sau nu.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Crezi? Sem Days a fost anuntat ce multisor timp inainte, ca sa iti poti araja programul. Pe cei care ii interesa subiectul, puteau plati apx 150e pentru a participa live. Altfel, daca ceri o expertiza seo, de la cate sute de euro in sus ti se cere?
Follow up SEM Days 2012 | Nimicul lui Krumel un mic follow up. Desi sint critic, eu unul apreciez evenimentul. Sint doar enervat de lipsa de interes, valabila in tot ce tine de .ro. Mai putin groupies care se perinda de la un eveniment la altul.
Ar fi fost misto sa ne vedem acolo, s-ar fi putut vorbi multe.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Daca cineva zice ca e usor sa ajungi se cam inseala, mi-ar fi facut placere sa vin, dar un drum de 2000 de km, o saptamana de invoire de la servici nu prea sunt la mana; pacat ca nu se face nimic in august, ar fi binevenita o intalnire a celor de pe forum undeva in Romania, "sa mai punem tara la cale"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)