Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 28

Subiect: siteAlert, primul serviciu de monitorizare web din Romania

adson este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    21st April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    280
    Putere Rep
    31

Implicit siteAlert, primul serviciu de monitorizare web din Romania si Top Hosting

Va salut,

Am revenit in comunitatea seopedia pentru a va prezenta un nou serviciu.

siteAlert.ro este un serviciu ce monitorizeaza disponibilitatea site-urilor Dvs. 24 de ore pe zi, si va notifica prin E-MAIL sau SMS cand site-ul este indisponibil sau revine online. Un site indisponibil inseamna bani si clienti pierduti, in consecinta utilizatorii de pe site-ul Dvs. pot sa nu mai acceseze site-ul daca apar probleme de conexiune.

Website-ul Dvs. este este afacerea Dvs. atata timp cat clientii il pot accesa. Chiar daca site-ul Dvs. este online 99% din timp, aceasta inseamna 7 ore pe luna cand clientii nu va pot contacta. siteAlert va ofera o solutie de monitorizare remote, pentru a reduce numarul orelor in care site-ul este nefunctional.

Cand site-ul Dvs. devine indisponibil, noi va anuntam imediat prin e-mail si SMS pentru a putea rezolva problemele aparute in cel mai scurt timp posibil, cu un cost usor de suportat, chiar si de companiile mici si mijlocii. In plus site-ul nostru va ofera si statistici detaliate privind uptime-ul pentru a putea vizualiza cu usurinta perioadele in care site-ul a fost indisponibil.

Tehnologia noastra multi-verificare ne permite sa monitorizam site-urile Dvs. prin diverse locatii din tara dar si din afara. Fiecare locatie de monitorizare, opereaza separat, sincronizandu-se cu baza centrala de date.

Oferim atat cont gratuit dar si premium, toate acestea in funtie de necesitatile Dvs.

Va astept sa ne folositi serviciul daca-l considerati necesar.

Va multumesc.
    Ultima modificare făcută de adson; 12th June 2008 la 02:18.

w!ll este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    9th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.389
    Putere Rep
    36

Implicit

Intotdeauna am vrut sa aflu daca astfel de servicii de monitorizare "mananaca" din bandwidth, daca da, cat de mult?

Ar fi fost interesant daca ai fi adaugat si o metoda de plata cu cardul/sms.

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    33

Implicit

Cat poate sa manance un request ca sa vada daca e on sau nu ..)?

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    21st April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    280
    Putere Rep
    31

Implicit

Salut,

Sistemul de plata prin SMS este integrat, iar de luni va fi si functionabil.
    Sistemul consuma cata banda mananca un ping sau un socket deschis pe un port, sistemul functioneaza prin crearea unui socket pe host-ul respectiv pe un anumit port, apoi il inchide. Consumul de banda este nesemnificativ pentru utilizator, acesta fiind de ordinul bytes-ilor.

Am revenit, acum puteti afisa uptime-ul si pe Website-ul Dvs., ce inseamna asta? Dupa ce v-ati inscris adaugati un site si automat vi se genereaza un cod care trebuie introdus pe site-ul Dvs., astfel o sa apara un buton 88*31px in care apare Uptime-ul.
    Ultima modificare făcută de adson; 11th June 2008 la 16:51.

RIF
    RIF este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th February 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

Salut!
    Cica sistemu' nu imi permite sa dau MP-uri decat dupa ce fac minim 5 mesaje. whatever....
    poti da mai multe detalii despre cum functioneaza ?
    Avem nevoie pentru site-urile unor clienti de afara.
    si eventual, dupa ce-mi expira "interdictia" de a da MP, ne auzim prin MP.... nu-mi place sa scriu povesti despre activitatile firmei mele in public

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    21st April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    280
    Putere Rep
    31

Implicit

Salut,

In prima faza exista pe site contact, deci se poate trimite si pe contact o cerere, cat despre informatii la fel se pot gasi pe site, dar daca doresti sa le insirui si aici o voi face.

Servere multiple din toata lumea efectueaza teste bazate pe diverse protocoale, la anumite intervale de timp (2, 5, 15, 30, 60 minute) 24 de ore pe zi, astfel incat daca unul din serverele noastre este indisponibil, verificarea se va efectua de pe alt server. Daca una sau mai multe locatii detecteaza indisponibilitatea site-ului Dvs., veti fi altertat imediat prin e-mail sau si SMS. De asemenea cand site-ul va reveni veti fi notificat din nou. De acum puteti pleca fara griji in calatorii!

Software-ul nostru pastreaza detaliile acestor monitorizari in fiecare luna, in asa fel incat Dvs. puteti accesa oricand logurile din control panelul de utilizator.

Acum am adaugat si TOP HOSTING, asta inseamna ca in functie de UPTIME-ul unui site care este gazduit la o X firma, se face un clasament, astfel pe viitor webmasteri sa aiba in vedere si un UPTIME real al firmelor ce ofera webhosting atunci cand achizitioneaza gazduire web.

Nu ezita sa ne contactezi si pe contact sau suport.

Multumesc.

thefan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    36

Implicit

Daca imi permiteti sa ma leg de ceva: la inregistrare puneti o lista a judetelor, please!
    Arata cam neprofesional un pulldown menu cu judetele, printre care (de exemplu) nu se gaseste Bihorul, in schimb se gaseste Baia Mare, care nu e judet
    Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.

attempt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th February 2007
    Locaţie
    Satu Mare
    Vârstă
    43
    Posturi
    490
    Putere Rep
    35

Implicit

Cum functioneaza? Verifica daca functioneaza siteul pe portul 80 sau verifica daca s-a afisat un text pe pagina?

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    21st April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    280
    Putere Rep
    31

Implicit

Salut Thefan,

Este si la noi democratie asa ca te poti lega de ce vrei tu si in mare parte poti si spune ce vrei tu.

Cat despre judete daca ai observat nu sunt toate introduse si asta pentru ca am dat o mare atentie si dam incontinuarea functionalitatilor si nu unor astfel de detalii care oricum isi vor gasi nasul si ele cand terminam partea mai grea.

Am adaugat orase mari din Romania care o mare parte dintre ele sunt si resedinta de judet si din acest motiv ai gasit si Baia Mare. Dar lista fiind deschisa mai astept propuneri de judete .

Attempt da il intreaba pe website-ul tau printr-un ping daca se simte bine, daca nu se simte si se odineste sistemul nostru iti trimite o notificare pe e-mail sau SMS dupa caz si iti spune ca website-ul tau la ora x, data y trage chiulul, apoi cand se trezeste din somn la fel sitealert il intreaba de sanatate si daca vede ca e ON iti trimite iar o notificare prin care te anunta ca website-ul tau a revenit la munca de jos.

Sper ca ti-am putut fi de ajutor.

Va multumesc pentru interventii.

thefan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    36

Implicit

M-am inregistrat, dar n-am primit mail de confirmare / activare, desi a trecut peste o ora...
    As fi putut trimite mail si la support, dar prefer sa spun aici
    Pls activati-ma, chiar am nevoie de verificare din Romania

PS: referitor la judete, un simplu copy/paste ar fi fost suficient...
    Ultima modificare făcută de thefan; 12th June 2008 la 12:04.
    Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. soft monitorizare
    De ibaldazar în forumul Utile
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 6th September 2010, 01:08
  2. Serviciu monitorizare pozitii Google
    De StarNET în forumul Utile
    Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 18th January 2010, 14:42
  3. Monitorizare trafic
    De ghostdlr în forumul Utile
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 13th May 2009, 21:17
  4. VPS + monitorizare uptime
    De Aurel Dragut în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 19th January 2008, 13:34
  5. Primul si PRIMUL mouse
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th October 2006, 10:16

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •