Am placerea de a va invita la SEM Days. Avem in sfarsit un eveniment specific in Romania.![]()
Razvan, ti-am mutat postul aici ptr ca am facut un topic special ptr evenimente.
Nu pot face inca public programul per vorbitor, cei ce se ocupa de organizare vor publica zilele astea informatiile.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Tare ca vin seomoz si distilledE prieteni krumel in lista de speakeri deasupra lu' fishkin sau nu ?
Krumel, fa un screenshot -> tablou
Bravo, cred ca o sa fie primul eveniment (cu adevarat) interesant din RO pe zona seo/sem ...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Toto, eu sint mai atras de ce face si ce zice Aaron Wall decat Fishkin. Deci mai astept.![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Pe pagina de inscriere e o problema la modulul 2: Workshop Balckhat vs whitehat where you draw the line. Cred ca ar trebui sa fie "Workshop Blackhat vs Whitehat: where you draw the line".
Thii, eu voiam sa bifez la toate dar se pare ca sunt in paralel..
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Am citit eu bine, beneficiem si de o reducere de 30% daca facem plata pana pe 6 mai?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)