Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345
Rezultate 41 la 49 din 49

Subiect: Recomandati-mi va rog un host ieftin si bun

neo
    neo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    13th August 2007
    Posturi
    296
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de slobodan Vezi Post
    Au schimbat datele chiar ieri, erau pe numele meu si emailul meu aparea acolo cand dadeai whois dupa domenii, ieri insa le-au schimbat si le-au trecut direct pe numele lor, probabil si-au dat seama ca incerc sa mi le recuperez.

Nu stiu daca numai in Romania e posibil asa ceva dar cu siguranta cei de la smart-hosting sunt printre cei mai mojici din bransa.
    Daca domeniile sunt de mare importanta pentru afacerea ta consulta un avocat (costurile pentru tine sunt destul de mari si trebuie sa merite investitia), de preferinta specializat pe online. Chiar daca ei au schimbat datele proprietarului exista factura prin care tu ai cumparat domeniul / l-ai reinnoit etc., eventual exista un contract (daca l-ai cerut), exista posibilitatea sa vezi proprietarul anterior al unui domeniu etc.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Daca ai cumparat domeniul si ai confirmarea ca ti-au luat banii pentru reinnoire ii poti face praf. Ce au pus pe domeniul tau ? Merita agitatia? Era un domeniu bun? Cine e actualul proprietar ? Eu zic sa ii suni sau sa le faci o vizita la sediu unde sa te iei de ei, eventual sa le zici ca nu pleci de acolo pana ce nu iti rezolva problema. Nu ii lasa asa.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    47
    Posturi
    582
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de ganditorul_2003 Vezi Post
    Daca ai cumparat domeniul si ai confirmarea ca ti-au luat banii pentru reinnoire ii poti face praf. Ce au pus pe domeniul tau ? Merita agitatia? Era un domeniu bun? Cine e actualul proprietar ?
    Domeniul pe care mi l-au pierdut anul trecut era despreafaceri.com l-au lasat sa expire (desi le-am platit) si l-a luat altcineva (din hong-kong parca desi nu e exclus sa fi fost vorbiti). Domeniile pe care mi le-au sechestrat acum sunt inca functionale cu site-urile mele pe ele, mi-au zis ca cica le pot cumpara cand expira dar nu am nicio garantie ca nu le prelungesc ei, la cate mi-au facut nu ma mai mira nimic.

Am avut inspiratia ca domeniile importante sa mi le cumpar singur si le-am si mutat de la ei, astea cu probleme sunt site-uri micute dar oricum sunt cumparate de mine, e munca mea totusi, nu as vrea sa le pierd. Am vb cu ei si la telefon si prin email, cica asta e politica lor, vrajala de 2 bani, au vazut ca incerc sa ma mut si au pus repede gheara pe ele sa nu pot sa schimb DNS-urile. Nu o sa apelez la avocati pentru ca nu merita cheltuiala, daca era vorba de site-ul principal mergeam pana in panzele albe, bine ca am avut inspiratia ca pe ala sa-l cumpar fara intermediar.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de slobodan Vezi Post
    Domeniul pe care mi l-au pierdut anul trecut era despreafaceri.com l-au lasat sa expire (desi le-am platit) si l-a luat altcineva (din hong-kong parca desi nu e exclus sa fi fost vorbiti). Domeniile pe care mi le-au sechestrat acum sunt inca functionale cu site-urile mele pe ele, mi-au zis ca cica le pot cumpara cand expira dar nu am nicio garantie ca nu le prelungesc ei, la cate mi-au facut nu ma mai mira nimic.

Am avut inspiratia ca domeniile importante sa mi le cumpar singur si le-am si mutat de la ei, astea cu probleme sunt site-uri micute dar oricum sunt cumparate de mine, e munca mea totusi, nu as vrea sa le pierd. Am vb cu ei si la telefon si prin email, cica asta e politica lor, vrajala de 2 bani, au vazut ca incerc sa ma mut si au pus repede gheara pe ele sa nu pot sa schimb DNS-urile. Nu o sa apelez la avocati pentru ca nu merita cheltuiala, daca era vorba de site-ul principal mergeam pana in panzele albe, bine ca am avut inspiratia ca pe ala sa-l cumpar fara intermediar.
    Sechestrat ? Sincer, du-te la ei la sediu sau cere sa vb cu seful lor. Zi-le ca te duci la OPC. Asa ceva NU AU VOIE SA FACA. Zi-le ca ii chemi pe cei de la Protectia Consumatorului. Vor deveni brusc foarte prietenosi.
    TU esti OWNER, proprietar adica. Proprietatea inseamna foarte mult. Chiar si in Romania.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    47
    Posturi
    582
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de ganditorul_2003 Vezi Post
    Sechestrat ? Sincer, du-te la ei la sediu sau cere sa vb cu seful lor. Zi-le ca te duci la OPC. Asa ceva NU AU VOIE SA FACA. Zi-le ca ii chemi pe cei de la Protectia Consumatorului. Vor deveni brusc foarte prietenosi.
    TU esti OWNER, proprietar adica. Proprietatea inseamna foarte mult. Chiar si in Romania.
    Nu prea am multe optiuni, sediul lor e in Satu Mare si in afara de 3 angajati cu care am vb de nspe mii de ori nu cred ca mai au alt personal. La OPC am inteles ca nu pot sa ma duc, eu avand site-urile pe firma nu pe persoana fizica. As putea sa-i dau in judecata (pe facturi scrie clar ca am platit pentru domenii) dar cum am spus site-urile erau unele modeste si nu merita efortul, la site-urile mari nu am luat domeniile prin ei si iata ca bine am facut.
    Am preferat sa expire hostingul la unul din cele doua site-uri, din cauza ca nu am avut acces la domeniu nu puteam sa ma mut la alt serviciu de hosting si am preferat sa expire decat sa le mai dau vreun leu. Mi l-au inchis azi.

In fine, sa fie invatatura de minte pentru altii care se mai incurca cu astia de la Smart-Hosting si in general, feriti-va sa luati domenii prin intermediari....

Avatarul lui Catalin Andrei Bunduc
    Catalin Andrei Bunduc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    21st March 2007
    Locaţie
    Suceava, C Luncii
    Vârstă
    40
    Posturi
    297
    Putere Rep
    37

Implicit

Impreuna cu hosting-ul am primit un domeniu .com gratis, pe toata perioada cat tin site-ul la ei pe hosting, ce documente trebuie sa le cer sa ma asigur k domeniul este al meu pe viata ?
    Precizez ca e vorba de o companie din germania, stablehost.com si m-au asigurat ca este al meu chiar daca doresc sa ma mut la alta companie.
    Acest email il pot folosi ca document proprietate?

Dear Catalin xxx,

PLEASE READ THIS EMAIL IN FULL AND PRINT IT FOR YOUR RECORDS

Thank you for your order from us! Your hosting account has now been setup and this email contains all the information you will need in order to begin using your account.

If you have requested a domain name during sign up, please keep in mind that your domain name will not be visible on the internet instantly. This process is called propagation and can take up to 48 hours. Until your domain has propagated, your website and email will not function, we have provided a temporary url which you may use to view your website and upload files in the meantime.

New Account Information

Hosting Package: Stable Plus - Europe
    Domain: name.com
    First Payment Amount: $3.98 USD
    Recurring Amount: $3.98 USD
    Billing Cycle: Monthly
    Next Due Date: 07/24/2010

Edit : Second mail
    Dear Catalin
    This message is to confirm that your domain purchase has been successful. The details of the domain purchase are below:

Registration Date: 06/24/2010
    Domain: name.com
    Registration Period: 1 Year/s
    Amount: $0.00 USD
    Next Due Date: 06/24/2010
    Ultima modificare făcută de Catalin Andrei Bunduc; 24th June 2010 la 23:33.
    Imi place sa Joc Zuma
    Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER

neo
    neo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    13th August 2007
    Posturi
    296
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de SolmYr Vezi Post
    Impreuna cu hosting-ul am primit un domeniu .com gratis, pe toata perioada cat tin site-ul la ei pe hosting, ce documente trebuie sa le cer sa ma asigur k domeniul este al meu pe viata ?
    Chiar tu ai spus mai sus "am primit un domeniu .com gratis, pe toata perioada cat tin site-ul la ei pe hosting". Deci nu ai cum sa te asiguri ca ti-l ofera "pe viata". Ca sa fii sigur ca va fi al tau definitiv, cumpara-l

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    47
    Posturi
    582
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de SolmYr Vezi Post
    ce documente trebuie sa le cer sa ma asigur k domeniul este al meu pe viata ?
    Vezi si tu cine apare ca proprietar al domeniului cand dai whois, tu sau firma de hosting? Ca sa fii sigur ca e al tau ar trebui sa ai acces la contul de administrare al domeniului, de acolo poti sa actualizezi datele proprietarului, sa schimbi NS-urile sau sa il prelungesti. Daca nu iti ofera acces acolo patesti ca mine.

Avatarul lui Catalin Andrei Bunduc
    Catalin Andrei Bunduc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    21st March 2007
    Locaţie
    Suceava, C Luncii
    Vârstă
    40
    Posturi
    297
    Putere Rep
    37

Implicit

Am acces la toate serviciile de mutare a domeniului EPP, nameservers si in whois sunt datele mele.
    Imi place sa Joc Zuma
    Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER

Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Host platit vs host gazduit gratis pt Blog
    De twainiack în forumul Hosting
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 23rd December 2010, 22:07
  2. ce imi host recomandati ?
    De dcosmin83 în forumul Hosting
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 29th March 2010, 13:38
  3. recomandati un CMS
    De gigipok în forumul Continut web
    Răspunsuri: 12