1 ca it.ro e ocupat si nu poti face subdomenii pe el
2. pt. ca e moca?![]()
1 ca it.ro e ocupat si nu poti face subdomenii pe el
2. pt. ca e moca?![]()
vai cata prostie.. ar fi putut si ei sa o scoata altfel, au ales sa se poarte ca la piata.
pana la urma de la ce vine im?
The Isle of Man![]()
So... dupa ce 2 zile am fost anuntat ca totul va fi ok... astazi vine si surpriza banii imi sunt returnati in paypal fara nici o explicatie...asa lucreaza globehosting , asa se simt ei bine![]()
Dear Bogdan,
GlobeHosting (office@globehosting.eu) has issued you a full or partial refund for your payment.
Message from merchant: order canceled
Schiez la Voineasa in weekend !
http://gazduire.info/index.php/topic,3367.0.html
M-am lamurit si cu restul de firme de hosting. Nu-i intereseaza ce fac astia de la edomenii.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
si am cerut si o lamurire ....de ce mi-au fost restituite fondurile ...priviti raspuns![]()
Buna ziua,
Conducerea GlobeHosting a luat decizia de renuntare in ceea ce priveste administrarea extensiilor es.im, it.im, ru.im , ae.im, ab.im, as.im , be.im, ua.im , deoarece ele au facut parte dintr-un proiect experimental, realizat impreuna cu NIC.im , Globe Hosting avind calitatea de Registrar Acreditat : https://www.nic.im/public/resellers.mth
Acest proiect nu a avut succesul scontat .
Au vrut sa dea un tuniar tunul a fost un fs
Schiez la Voineasa in weekend !
Azi es.im, it.im, ru.im , ae.im, ab.im, as.im , be.im, ua.im, maine ro.im![]()
Cand am primit un mail de la ei cu "RE: .ro.IM - O noua extensie pentru Romania", le-am raspuns cu "Ce teapa imensa".
Au inceput sa-mi explice ei mie ca de fapt .ro.im nu este un domeniu si ei vand subdomenii cum le-am zis eu, ca de fapt e nu stiu cum etc.
Le-am zis clar ca ce fac este ilegal, adica induc oamenii in eroare, spunand ca ce vand ei sunt domenii. Sunt subdomenii create de ei.
Tepari!
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)