acesta este mesajul pe care il primesc dupa 10 zile de asteptare dupa ce am platit si primit mail cu confirmarea platii de la edomenii.roAdi: colegii de la comercial spun ca se va activa 100% miercuri
am comandat/platit un domeniu .ro in 08.06.2007 (vineri). confirmarea platii am primit-o tot vineri seara prin mail.
m-am gandit ca dureaza 48 ore activarea.. ca am mai luat de la ei.
nu i-am stresat decat luni.. ca ma gandeam ca oricum in weekend nu lucreaza nimeni.
luni mi s-a zis ca in 72 ore va fi domeniul activat. au trecut si cele 72 ore si nimic.. i-am mai intrebat vineri 15.06.2007 ce se mai intampla cu domeniu si mi s-a zis ca era in nu stiu ce lista .. si ca luni va fi sigur activat.
azi (luni) pe la ora 16 am intrebat iarasi.. deja nervos.. si am primit raspunul de sus... cat de credibili mai pot fi?!
si tot ce m-a enervat.. e ca puteau sa zica de la inceput.. asteapta fraiere 2 saptamani.. ca o sa fie activat.. nu sa dea termeni asa aiurea..
multe lucruri se misca greu in tarisoara asta.. si tot clientul are de suferit. si chiar nu pot sa fac nimic.. decat sa astept..