Citat Postat în original de Mihai Gianu Vezi Post
Ai ales Vps plan starter cu 512 mb ram, pe acesta l-ai blocat dupa ce ai dat drumul la scriturile tale, ai cerut sa iti acordam mai multe resurse sa vezi cat duce, ti-am dat 1024 mb ram dar lai blocat si pe acesta, ti-am dat 3000 mb ram, si pe acelsta l-ai blocat. (la upgrade-uri nu ti sa cerut bani, ca suntem baieti poate prea buni)
Ehhh. Atunci daca e vorba de baieti buni ... ar trebui mentionati cei de la RoHost.Ro . Pai cei 3000Mb pentru testing sant mic copil pe langa intelegerea celor de la RoHost. Si nu pentru 2-3 zile. M-au lasat o luna cu resurse muuuult peste cei 3000Mb in conditiile in care le rupeam serverele in doua. Au dat dovada de foarte mult profesionalism.Nu s-au grabit nici pe departe sa-mi suspende conturile pentru consum excesiv de resurse. Din contra au incercat din rasputeri sa-mi rezolve problema cu toate ca era treaba de programator.

@edy12006 lasa-le dracu de preturi si incearca limehost.ro sau rohost.ro
Scump dar n-ai surprize. Nici cu unii nici cu altii. la limeHost am uitat sa le platesc factura vreo 2-3 luni pt ca trimit facturile pe email si nu le-am vazut. dar nu s-au grabit sa-mi suspende VPS-urile.

Ghesi daca voiau sa te ajute iti dadeau acces pe un Ip astfel incat sa te poti conecta sa-ti iei informatiile.