Rezultate 1 la 10 din 73

Subiect: Reclamatie Ghesi

Vizualizare arbore

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Mihai Gianu, vedeti dvs, diferenta dintre voi si alti provideri este ca la voi serverele "se blocheaza" mai usor, mult mai usor, la altii, cu aceleasi scripturi si acelasi trafic serverele se pare ca functioneaza ok si nimeni nu-ti inchde contul sau incearca sa-ti bage pe gat un dedicat (cand tu stii foarte bine ca nu ai nevoie).

O fi de la politica de overselling? Realitatea o demonstreaza, drept urmare siteurile cu care m-ati trimis la plimbare prin 2009 ruleaza foarte bine de atunci pe un cont shared la zooku.ro si niciodata nu am avut probleme de vreun fel.

In legatura cu nenea de la OPC, probabil ca dansul habar nu avea ce-i acela un server, cum arata si la ce foloseste sau cel mai probabil nici nu i-a pasat. O cafeluta, un bacsis si hai pa!

Se spune ca un client multumit mai aduce inca 4, unul nemultumit face cat alti 10 clienti. Eu unul nu am sa uit niciodata teapa ce mi-ati tras-o atunci...
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 26th February 2012 la 23:40.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. British Gas vs. Ghesi
    De gupi în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 17th August 2010, 20:02
  2. Adresa URL blocata / reclamatie DMCA impotriva site-ului meu
    De Iulian în forumul Legislatie internet
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 7th April 2010, 11:15
  3. Pareri ghesi.com
    De Mariusbg în forumul Hosting
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 13th November 2009, 19:20
  4. reclamatie venita de la eastralog
    De Anonymous în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 22nd September 2005, 00:12

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •