Poti incerca si "hostso.com" dar citeste conditiile de hosting cu atentie. e ieftin 1$/luna.
Depinde ce anume vrei sa hostezi.
Poti incerca si "hostso.com" dar citeste conditiile de hosting cu atentie. e ieftin 1$/luna.
Depinde ce anume vrei sa hostezi.
Ma joc pe jocuri cu bile
Eu chiar ma pricep la partea de hosting ... dupa cum spuneam ... am hosting de la rouhost de 2 ani si sunt multumit de ei. Am 10 site-uri gazduite la ei.Am avut probleme mici cu ei, iar preturile sunt acceptabile. Din experienta mea cu ei serviciile isi merita preturile. Ai un singur dezavantaj ca trebuie sa platesti in avans pe 1 an (la ce preturile alea mici e super si in avans, nu iti mai bati capul cu platile). Bafta
@kevind - Si zici ca ai host de 2 ani de la RouHost, nu? Cum de domeniul este inregistrat pe data de 25.05.2009 si acuma suntem in fabruarie 2011. Deci, nu sunt nici doi ani. Si... daca era "firma" serioasa nu cred ca inregistra domeniul la GlobeHosting.![]()
Nimic interesant...
Eu de unde sa stiu detaliile de genu asta? Stiu ca inainte aveau alt nume ...
Si FinalDestiny asta ce ii asa agitat ? Are probleme ?![]()
kevind - no offence, get lost dude
Zau? Te pricepi atat de bine incat sa folosesti google inainte sa raspunzi pe forum?Eu chiar ma pricep la partea de hosting
On topic: Iti recomad sa folosesti hostgator sau godaddy
HostBig - Hosting Plan Comparison a incercat cineva?
Am zis ca am gasit dar orcum ala merita BAN
DownTown Host sunt chiar OK, dar totusi e undeva la 4-5 USD / luna. Au servere in US si EU si se misca chiar OK.
ioan11bl ... Tu si ceilalti care va credeti importanti ... hai ca am facut pe prostul destul. Eu nu ma pricep la host ... eu instalez servere de host si fac retele de la 15 ani ... asa ca mai bine taceti ... ati "googalit" si voi un pic si deja sunteti mari experti. Povestitori ca voi e plina Romania. Nu sunt curios de ban pe site-ul asta. Am facut zeci de site-uri ca si asta.
Hai ca mi-am pierdut destul timp cu oameni care nu meritahave a nice day
Am ezitat la inceput sa public asta, dar eu am de ceva timp unul din host-uri la dreamhost.com. Pentru cat platesc acolo, sunt multumit.
Daca sunt unii interesati de o reducere, am un cupon de reduceri personal: "79LESS" - o reducere de 79$ pentru un an de zile ( asta inseamna 119$ - 79$ = 40$ de plata pe an, aproximativ 3$ pe luna ). Il puteti folosii, daca aveti nevoie de un host ieftin pt un an.
Boingeanu Ben
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)