Kevind: Tu măcar știi ce înseamnă un host? Că văd ca întrebi de WHMCS ce e ăla.
Kevind: Tu măcar știi ce înseamnă un host? Că văd ca întrebi de WHMCS ce e ăla.
@Florin - Provider international iti recomand HostGator! Pe departe cel mai bun.
Nimic interesant...
Ar mai fi s i Lunar Pages, este la fel de bun ca HostGator. L-am testat si eu pe niste site-uri din afara.
deci ixwebhosting ala e bun ? imi place oferta lor.
@Promoteu - Hmmm, cei de la IxWebhosting fac overselling, ca si ceilalti providerii internationali...
Nimic interesant...
@Prometeu ixwebhosting il scoti la 80$ cu cod e cupon etc Dar serverele is un US deci trebuie sa ai ceva pe us sa te ajute ip urile.
@robciucionut te astepati la hosting cu 1$/luna in exterior? Scuze daca ti-am naruit sperantele, Eu am cautat, Nu exista! Si scuza-ma 3 domeni gratuite, 15 ip-uri etc, unde mai gasesti asa ceva la pretu respectiv?
P.S ixwebhosting nu e al meu. LOOOOOOOOOL
Ultima modificare făcută de Florin Traian; 4th February 2011 la 01:15.
@Florin Traian - Stai calm omule. Nu ma astept la hosting de $1/ luna in exterior cat si in tara. Tinand cont ca, calitatea este una foarte scazuta la acest pret.
Nu caut si nici nu voi cauta gazduire la $1/ luna, insa eu am vrut sa ii zic lui @Prometeu ca IxWebHosting face overselling si sincer sa fiu, nu prea da bine la ochiul unui webmaster care stie ce insemana calitate. La inceput, crezand ca ai totul nelimitat, aflandu-te la inceput de proiect cand nu ocupi mult spatiu, nu cred ca vei avea probleme, dar pe parcurs cu siguranta vor aparea. Daca incepi sa consumi multa banda, sa ocupi mult spatiu si sa consumi din CPU, o sa iti zica "bye bye" chiar daca ai "unlimited".
Poti sa platetsi pe gazduire si 30 euro/ luna, ca tot nu vei avea spatiu, trafic, etc nelimitat!
Nimic interesant...
Nu a zis nimeni ca ceva e nelimitat, dar pentru mici incursiuni in US merge si asta, si crede-ma daca generezi ceva ce o sa iti rupa cpu'u o sa merite sa il pui pentru incepeput pe un VPS
Thumbs UP
@Florin Trian - Cum zici tu. Nu recomand unui webmaster sa cumpere un pachet shared "nelimitat", ca atunci va sti pana unde sa se limiteze si nu va avea surprize in viitor.
In fine, nu mai conteaza. Important este ca acest provider (IxWebHosting) sa iti furnizeze cum trebuie serviciile respective.
Nimic interesant...
Nicaieri nu o sa iti afiseze cineva la shared hosting cata memorie ai voie sa folosesti, cat CPU ai voie sa folosesti, etc. Cu ce te ajuta ca ai 40 gb spatiu FIX si nu nelimitat? Daca ai nelimitat, poti folosi 60 gb spatiu si sa nu te suspende, pentru ca nu folosesti memorie/CPU. Pana la urma tot acolo ajungi.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)