15th February 2011, 20:04
0 out of 5 members found this post helpful.
FinalDestiny tu nu esti prost ... ca daca erai ... terminai de mult cu prostiile ... tu faci de rusine prostia
Vezi-ti tu de blogurile alea tale de 2 lei si scuteste-ma pe mine de ideile tale de ratat ! Tu meriti ban nu eu ... cred ca am si eu drepturi aici nu sa ma tot acuzi de una si de alta ... si sa te legi aiurea! Cred ca administratorii nu prea isi fac bine treaba. De cand sunt pe site`ul asta, te legi de mine una dupa alta .... M-AI SCUTESTE-MA ca nu am chef de tine !
Ultima modificare făcută de kevind; 15th February 2011 la 20:06.
15th February 2011, 21:01
1 out of 1 members found this post helpful.
/offtopic
pentru a risipi orice nelamuriri, am facut o comanda la rouhost.ro
problemele sunt urmatoarele:
1) pe site nu apar datele niciunei persoane juridice care ar opera serviciile oferite
2) nu am primit niciun fel de contract si nici nu am gasit vreo trimitere la asa ceva, asa cum prevede legea 365/2002 privind comertul electronic
3) odata comanda efectuata, proforma este emisa in USD, fara a avea si valoarea in lei, asa cum cere legislatia română
4) nici in factura proforma nu apar date care sa identifice o persoana juridica, aparand insa un cont ING care la prima vedere apartine unei persoane fizice
Acestea fiind spuse, cred ca am adunat suficiente informatii pentru o sesizare catre autoritati, sa verifice potentialul caz de evaziune fiscala.
.:|:.
15th February 2011, 23:09
16th February 2011, 09:42
0 out of 1 members found this post helpful.
Salutare. Pot sa stiu si eu de ce aveti discutiile despre Rouhost ? Daca aveti intrebari legate de serviciile noastre va rugam sa ne contactati.
16th February 2011, 10:42
0 out of 1 members found this post helpful.
Ne cerem scuze pentru aceasta neplacere. Tocmai am concediat un administrator. Acum sa facut comanda pentru licenta whmcs.
Pentru fiecare client se face factura si chitanta separat care o primeste prin email.
Traducerea pentru whmcs a fost postata tot de administratorul care a pus whmcs. Nu stiam despre aceste probleme. Dar azi se rezolva tot.