EHT.. eu NU am tacut si ei au incasat factura..In toate sistemele de drept legea nu da dreptul comerciantului sa iti incaseze banii fara consimtamantul tau. Iar daca l-ai dat odata ai dreptul sa il retragi. ceea ce am si facut.
Nu mai stiu in care an de fac. se studiaza si sistemele legislative din alte tari ( civil, penal, principii): codul francez si italian ( dupa care suntem noi inspirati) si in special cel din USA si UK, ca de, ei sunt fruncea.In plus vezi ca in relatiile si litigiile astea se aplica la multe dreptul comercial international care se suprapune peste reglementari locale, tocmai pentru a uniformiza reglementarile dupa niste principii comerciale de bun simt ! stiu ce zic si cu privire la sistemul lor legislativ. pentru ca l-am studiat, fortat evident, pe vremuri.
ok, le-ai dat datele si consimtamanul, iti opereaza din cont. Le-ai retras consimtamantul..nu mai au voie. i in plus datele cardului si formale de plata Nu mai sunt editabile in panelul de utilizator de la just Host.
pe forumul hostingtalk am mai intalnit astfel de situatii.
O sa incerc sa negociez o prelungire de inca cateva luni in acelasi pret , macar sa imi dau satisfactie pentru negociere![]()

Răspunde cu citat