@diasomie: sunt detalii pe care nu pot sa ti le dau pentru ca sunt strict business.
Uite ceva asemenator dar specificat pe invoice reminder, in josul paginii:
Si la domain renewal exista astfel de automated billing. Prin setarile contului (nu cpanel, ci cont client) trebuie/ar trebui sa ai aria de billing unde sa poti face schimbari legate de felul in care sa platesti.Payment will be taken automatically on 28/12/2010 from your credit card on record with us. To update or change the credit card details we hold for your account please login at ..
Poate in Comercialul nostru, da. La ei, nu. Pe principiul "Tacerea valoreaza consimtamantul" se merge destul de frecvent. Nu iti contest cunostintele juridice atata vreme cat inca nu am licenta luata pe asa ceva. Inca.Chiar si asa, a spune in TOS ca la sfasitul perioadei te facturez este impotriva oricaror legi comerciale. Te facturez DACA continuam colaborarea. ceea ce implica doua variante: eu tac si el la scadenta emite factura sau renegociem pretul si eu spun expres ca in termenii noi continuam.
Intorcandu-ne la situatia diferentelor de pret, tot din proprie experienta iti spun ca mi s-a intamplat acum cativa ani (vreo 5) sa achit un serviciu pe 12 luni la un pret de xx $ iar, la reinnoire, noul pret era xx+75% (undeva aproape dublu) si care era trecut pe automated billing as default.
Lucrand frecvent cu banca, stii ca exista posibilitatea de a permite creditorilor (furnizorilor) sa incaseze direct din cont fara sa mai fie nevoie de acceptul tau de fiecare data (stiu sigur ca functioneaza pentru ENEL si ING).
Ca sa eviti chargeback-ul, poti discuta si rezolva pe cale amiabila cerand eventual o prelungire a serviciilor cu x luni, pentru a acoperi diferenta plus despagubiri![]()

) si care era trecut pe automated billing as default.
Răspunde cu citat