Cifre fantastice ... la mine in 3 ore era propagat pe retelele mari din Romania: RDS, Romtelecom, Astral.
Cifre fantastice ... la mine in 3 ore era propagat pe retelele mari din Romania: RDS, Romtelecom, Astral.
Astazi se fac 3 [trei] saptamani de la schimbarea DNS-urilor site-ului.
De curiozitate, m-a uitat in logurile vechiului server si vad ca in continuare RDS imi directioneaza constant aprox 100 de vizitatori pe zi catre vechiul IP...
Indeosebi vizitatori din Pitesti/Arges, dar si din Deva, Hunedoara, Timisoara, Lugoj, Oradea, Sibiu, Cluj...
---
Ca un fel de concluzie, poate utila unora:
1. Cand schimbati hostingul, faceti-o astfel incat vechiul server sa functioneze simultan cu cel nou, macar ptr luna urmatoare, just-in-case.
Mai bine platiti un 10 euro preventiv decat sa pierdeti sute, eventual mii de vizitatori...
2. Nu va grabiti niciodata sa trageti concluzii gen "oau! in trei ore s-au progata DNS-urile". Chiar daca voua vi se incarca noul server, asta nu inseamna ca peste tot e la fel.
Verificati logurile de pe vechiul server si veti vedea cati viziatori sunt "rataciti" pe vechiul server...
AmFostAcolo.ro impresii, fotografii hoteluri si destinatii de vacanta
Grafice detaliate temperaturi multianuale Egipt, Tunisia, Turcia etc
@Cornel : De ce n-ai sunat la RDS? eu le-am trimis un e-mail si s-a rezolvat imediat.
am sunat de peste 25 ori, cred!! am deschis 3 sesizari oficiale.
pana la urma, m-am resemnat, asta e rds.
le: nu stiu daca s-a/nteles, probabil 95% din vizitatori [inclusiv majoritatea celor ce vin de pe rds!] sunt indrumati spre NOUL sever. Au mai ramas totusi 80-100 pe zi care sunt trimisi pe vechiul server.
Toti, dar absolut toti acesti 80-100 intra pe net prin conexiune RDS!
totusi, fellow, ai verificat cumva daca s-a rezovat PESTE TOT? ai avut / ai posibilitatea sa verifici logurile de pe vechiul server? Tare ma tem ca daca ai face/o, ai avea surprize...
Ultima modificare făcută de CornelB; 14th February 2009 la 18:44.
A.. da s-a rezolvat (peste tot) dupa ce am trimis un e-mail la stefan.ionescu@rcs-rds.ro . In cazul meu site-ul rezolva la vechiul ip, cu toate ca schimbasem adresele.
Mi s-a intamplat de 2 ori: daca la inceput am astepat cateva zile pana mi-a picat fisa sa iau legatura cu ei, in al doilea caz le-am trimis mail imediat si s-a rezolvat mai repede..
M-am saturat... cand credeam si eu ca s-a terminat balamucul se pare ca RDS-ul se joaca cu mine ca soarecele cu pisica: acum vad site-ul, acum ma redirecteaza spre vechiul cost de hosting... si asta in aceasi sesiune fara sa schim IP-uri fara sa fac nimic suspect... nu stiu ce sa mai fac dar cred ca o iau razna...
Same problem here...
La aproape o luna de la schimbarea DNS-urilor, azi RDS Timisoara ma directioneaza, brusc, spre vechile DNS-uri.
Este incredibil, strigator la cer
Sunt curios cati dintre voi le-ati trimis mail si ce v-au raspuns?![]()
nu vezi ca a zis ca a dat o tona de mailuri ???
Si eu am aceasi problema cu rds oradea. Am schimbat dns-urile la un site exact acum o saptamana, si degeaba. Site-ul merge bine mersi pe noul host, dar eu nu-l vad. Ca in filmele cu prosti... Am tot zis, 2-3-4 zile, mai merge, dar nu atatea. Ce solutii am sa il vad macar eu ? Pana acum l-am accesat cu hidemyass.com , dar nu il vad cum ar trebui...
cristi, cauta fisierul hosts [usually in C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\ ]
si pune acolo o linie de geul
111.112.113.114 site.ro
prima este IP-ul cel nou al site-ului, iar site-ro = domeniul tau
Este o solutie pe care o folosesc si eu, pana isi revien [la mine si-a revenit, deocamdata, dupa 5 ore...]
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)