Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: Rezultate personalizate?

mamulea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    19th December 2007
    Locaţie
    Pitesti, Romania
    Vârstă
    46
    Posturi
    235
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de loredan Vezi Post
    Am observat in dimineata asta...

Practic incepand de azi daca vrei sa fii pe prima pagina in toate computerele din lume ai o singura solutie : Adwords ...si acum intrebarea...oare de ce au facut chestia asta tocmai acum cand vin sarbatorile si vanzarile pe net or sa creasca? Pentru ca multe companii mari vor fi nevoite sa apeleza la Adwords...

Google depaseste orice limita de bun simt cu chestia asta...search inseamna simplitate, relevanta si calitate, nu tot felul de blizzuri si additional crap din care doar ei beneficiaza.
    Eu nu cred ca se pune problema sa trebuiasca sa platesti la Adwords ca apari pe prima pagina. Cel putin in Romania nu prea vad sa tina chestia asta cat timp la noi se investeste inca destul de putin in publicitatea online. OK, pentru moment exista o oarecare dependenta de google dar lucrurile se pot schimba destul de usor. In definitiv exista internet si inainte de google si sunt sigur ca ar exista si fara.

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

Probabil nu imediat au sa o faca, insa cu siguranta in ani ce vor urma nformatia aceasta o vor folosi. Poate la ceva gen SiteAdvisor. Oricum daca ai un site care se adreseaza webmasterilor, Google earchWiki e ceva de luat in seama.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

Quietkiller este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    24th June 2008
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Vârstă
    40
    Posturi
    26
    Putere Rep
    34

Implicit

sa nu uitam ca nu orice suparat o sa stea el sa voteze site-uri si tot felu de ups and downs peacolo .... asta e intre noi webmasterii .... clientii (ceea ce vrem noi pe site) au un singur scop ... cyt mai repede sa ajunga la produs. asha ca deocamdata cred ca nu e nevoie de griji in plus.
    si oricum rezultatele initiale apar asha cum sunt ele pana acum in serp
    .. si da ... o fi existat el ,internetu, si inainte de google ... da si noi, oamenii am trait in epoca de piatra, si acum cand avem tot felu de masinarii pe la bucatarie ma indoiesc ca poti spune cuiva sa fie indiferent la astea pe motiv ca se poate si fara

floring este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    22nd February 2007
    Posturi
    32
    Putere Rep
    36

Implicit

era o chestie veche pe care o stiam si cred ca o stiati si voi. cu cat un site era adaugat in del.icio.us de mai multi oameni cu atat site-ul respectiv era mai important pe cuvintele cheie cele mai folosite. am incercat doar del.icio.us cu un singur site fara sa-l "seo-ez" adica fara sa umblu la el mai mult de ce aveam in cap. dupa del.icio.us era deja in prima pagina in google.
    cred ca gogu` si-a schimbat sau isi continua schimbarea algoritmului. de 2 luni vad schimbari, in backlinks, in serps, in PR. deci, (parca aud vreo femeie urland FARA DECI haha) gogu incepe sa se ia dupa site-urile de social bookmarking.
    eu am observat ce ziceti voi acum vreo doua zile cand unul din site-urile de care ma ocup era pe prima pozitie la un cuvant solicitat, cu mare competitie si mi-a sarit inima. NU eram logat in google account, dar eram logat in stumbleupon. cautarea era pe google.ro si google com si in amandoua site-ul in pricina era pe primul loc. (sincer, eu sunt singurul pana acum, care l-am adaugat in stumbleupon, dig, furl si delicious.

ah, inca ceva, delicious nu era inainte exact "del.icio.us"??? acum e delicous.com... are vreo legatura?

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Magazin online tricouri personalizate !
    De matican în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 27th May 2009, 14:10
  2. rezultate google
    De Mascka în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 12th June 2007, 23:49
  3. Cum pot lua rezultate de pe Google?
    De Sputz în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd May 2007, 12:14
  4. rezultate interesante