Pai toate siteurile ( ale tale sau ale altora ) care au link catre site-urile penalizate vor avea de suferit indiferent de faptul ca sunt sau nu asemanatoare dpdv al continutului .
Pai toate siteurile ( ale tale sau ale altora ) care au link catre site-urile penalizate vor avea de suferit indiferent de faptul ca sunt sau nu asemanatoare dpdv al continutului .
pls..?
Linkurile erau din punctul meu de vedere cheia revenirii din penalizare .Trebuie sa transmiti un semnal catre Google ca siteurile se vor dezvolta independent si cu un continut radical diferit .Asta inseamna sa scoti linkurile dintre siteurile cu pricina, sa modofici si sa adaugi continut nou .
Daca ai scos deja linkurile , e foarte bine insa nu trebuie sa te enervezi pe mine . Fii relaxat...
Imi pare rau ca am intervenit .
Ultima modificare făcută de Broscoi; 5th October 2008 la 12:11.
merci de sfat dar am specificat de la inceput ca cauza penalizarii nu a fost linkurile ci "domenii multiple cu continut asemanator".. asa am crezut si eu la inceput, ca de vina sunt linkurile, dar am sters linkurile si am trimis la google si rasp. primit este ca cauza penalizarii a fost celalaltul..
Eliviu, problema e simpla si solutia si mai simpla. Continut majoritar duplicat = spam in ochii lui Google. De ce ar vrea sa reindexeze informatia aia pe mai mult de un site? Solutia e cea care ti-am zis-o mai sus:
Faci continut unicat pe langa cel duplicat, astfel incat site-urile sa para unice.
OK.
Am inteles inteles care este cauza penalizarii si anume duplicate content . De aceea am si spus sa modifici continutul radical si sa adaugi continut nou .
In afara de asta , am sugerat ca e bine o perioada de acum incolo sa nu (re)pui linkuri intre site-urile penalizate pentru a sublinia ca dezvoltarea lor de acum incolo se va face independent , fara a mai avea vreo legatura unul cu altul .
Tu hotarasti ce faci cu site-ul tau , eu doar am exprimat o parere .
Ultima modificare făcută de Broscoi; 5th October 2008 la 15:48.
Liviu, imi poti spune te rog de unde stii de penalizare? unde ai scris? eventual ce raspuns ai primit? [de la un robrot? human?]
Multumesc
AmFostAcolo.ro impresii, fotografii hoteluri si destinatii de vacanta
Grafice detaliate temperaturi multianuale Egipt, Tunisia, Turcia etc
Dintr-o mai veche colaborare cu eliviu, pot doar sa banuiesc faptul ca siturile respective sunt destul de "stufoase". Practic, daca ti se intampla penalizarea asta si ai cateva mii de pagini/site, e destul de greu sa modifici "radical" continutul.
Primul gand care mi-a venit pentru rezolvarea usoara a problemei, in afara de inlaturarea link-urilor, este preluarea dinamica de anumite stiri din domeniu, pe fiecare pagina suspectata de duplicat. Eu as face preluarea din surse diferite pentru fiecare site in parte.
nu-i bine?![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)