Stiu ca google sucks. Incepem din ce in ce mai multi sa il uram, desi tot noi l-am adus la apogeul monopolului. Stii cum e... I don't own my website, google does. Adica mie-mi intra vizitatori pe site si sunt productiv numai daca vrea google? Mi se pare absurd. Imi vine de fiecare data sa ii injur pe ... astia care blameaza celelalte motoare de cautare, in care culmea, sunt pe pozitii mai bune in cautari. Daca am da sanse si celorlalte motoare, ar mai fi ceva concurenta si google nu s-ar mai sterge la fund cu orice site vrea, oricand vrea. Dar na... oamenii sunt prea indoctrinati de "mirajul google".
P.S.: As face o campanie de "anti-dependenta google"dar e mai greu decat sa munti muntele din loc. Desi daca ne strangem multi... (ca noi am ridicat google, noi il dam jos). Deja sunt prea multe plangeri la adresa lor, cand pe alte motoare stam bine-mersi pe locuri de invidiat
![]()

dar e mai greu decat sa munti muntele din loc. Desi daca ne strangem multi... (ca noi am ridicat google, noi il dam jos). Deja sunt prea multe plangeri la adresa lor, cand pe alte motoare stam bine-mersi pe locuri de invidiat
Răspunde cu citat