Ovi, in Dec. ai avut 152399 hits.
Cate pagini noi ti-a indexat ? Tii raport ? Daca da spune-mi te rog.
Ovi, in Dec. ai avut 152399 hits.
Cate pagini noi ti-a indexat ? Tii raport ? Daca da spune-mi te rog.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
La cate sunt, nu urmaresc paginile noi indexate de Google. Dar, ca o situatie generala, spuneam ca in loc sa creasca numarul paginilor indexate, a inceput sa scada. Si asta se intampla de obicei inainte de un update mare.
Matt Cutts spune ca ni se pregateste ceva pe datacenterul 64.233.179.104, dar in 1-2 saptamani de acum incolo. Intr-adevar, rezultatele de acolo par a fi usor diferite de alte datacenteruri.
Probabil ca Google vrea sa faca o bucurie de Anul Nou.
Lucian
Toata toamana si iarna as]Postat în original de kevinro @ Dec 22 2005, 11:56 AM) [post=8321
Matt Cutts spune ca ni se pregateste ceva pe datacenterul 64.233.179.104, dar in 1-2 saptamani de acum incolo. Intr-adevar, rezultatele de acolo par a fi usor diferite de alte datacenteruri.
Probabil ca Google vrea sa faca o bucurie de Anul Nou.
[/QUOTE]
Toata toamana si iarna asta au avut loc ....bucurii
Salut.
Un lucru la care n-am dat importanta pana acum, nu stiu daca inseamna ceva:
- pana aseara (si multe zile bune in urma) , Google.ro avea 64.233.183......
- azi vad ca este 216.239.59.104 .
Este ceva normal? Probe tehnice?
Google.ro poate avea orice IP. Google.com poate avea orice IP.
Ca sa intelegi ideea, tu accesezi Google.ro, si in functie de geolocatia ta, ti se serveste content din cel mai apropiat DC (IP)
Postat în original de Cristian Mezei @ Dec 22 2005, 02:29 PM) [post=8330
si daca e picat ? eu zic ca e si in]
Google.ro poate avea orice IP. Google.com poate avea orice IP.
Ca sa intelegi ideea, tu accesezi Google.ro, si in functie de geolocatia ta, ti se serveste content din cel mai apropiat DC (IP)
[/QUOTE]
si daca e picat ? eu zic ca e si in fct de incarcare/starea lui.
Pai "geolocatia" mea de o]Postat în original de Cristian Mezei @ Dec 22 2005, 12:29 PM) [post=8330
..............si in functie de geolocatia ta, ti se serveste content din cel mai apropiat DC (IP)
[/QUOTE]
Pai "geolocatia" mea de obicei este cam aceeasi....
In Timisoara eu am observat diferente mari daca intru pe Astral (acasa) sau pe RDS (lucru).
Conteaza si cum si-au inregistrat providerii IP-ul.
Exact Bogdan.Postat în original de bobu @ Dec 22 2005, 01:37 PM) [post=8344
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)