Deocamndata singurul ip pe care am testat si se vede noul update este: 66.249.93.104
P.S. Este printre primele forumuri pe care sa anuntat acest Update
Deocamndata singurul ip pe care am testat si se vede noul update este: 66.249.93.104
P.S. Este printre primele forumuri pe care sa anuntat acest Update
se pare ca ai dreptate - si la mine se vad schimbari masive si e de bine... ms de pont.
Boingeanu Ben
Si mai e ceva nou: Google arata acum si linkuri care vin dinspre site-uri care preiau ODP.
Google pare sa inconjoare acum cu mai mult mister comanda allinurl:www.cutare.com, decat pe link:www.cutare.com. Preluarea linkurilor de tip ODP e o dovada de relaxare fata de link:
Acum trebuie sa facem o lista si cu noile directoare cu redirectionare SEO friendly. ROL.ro e primul.
Lucian
Eu nu prea vad schimbari... sau am uitat eu numarul de backlinks.
Cu stima,
Razvan Pop
Mie mi se pare altcevaPostat în original de Razvan Pop @ Dec 20 2005, 12:48 PM) [post=8181
Postat în original de ITE @ Dec 20 2005, 01:30 PM) [post=8184
offtopic, ite poti sa setezi scriptul sa elimine anumite linkuri (un fel de filtru) du]
Mie mi se pare altceva
[/QUOTE]
offtopic, ite poti sa setezi scriptul sa elimine anumite linkuri (un fel de filtru) dupa anumite cuvinte din link ?
Tot offtopic... detaliaza te rog la wi]Postat în original de just_me @ Dec 20 2005, 01:39 PM) [post=8185
offtopic, ite poti sa setezi scriptul sa elimine anumite linkuri (un fel de filtru) dupa anumite cuvinte din link ?
[/QUOTE]
Tot offtopic... detaliaza te rog la wishlist [at] dot-seo [dot] com
offtopic: trimis.Postat în original de ITE @ Dec 20 2005, 01:41 PM) [post=8186
Am introdus optiunea "Ignore internal links". O sa adaug si o optiune de ignore pentru o lista de domenii. Dar mai tarziuPostat în original de just_me @ Dec 20 2005, 02:22 PM) [post=8192
De asemenea, la Link Popularity Tool am adaugat si variant]
offtopic: trimis.
[/QUOTE]
Am introdus optiunea "Ignore internal links". O sa adaug si o optiune de ignore pentru o lista de domenii. Dar mai tarziu
De asemenea, la Link Popularity Tool am adaugat si varianta Google fara internal links.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)