Rezultate 1 la 10 din 63

Subiect: Intrebari si raspunsuri: Avansati

Vizualizare arbore

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    66

Implicit

Citat Postat în original de doro Vezi Post
    Cum îşi dă google seama că se vând linkuri pe forumuri? Spre exemplu aici, unde "vânzarea" are loc în limba română, angajează Google pe cineva să intre aici periodic şi să penalizeze pe cei ce au vândut linkuri?
    Eu am avut acces (si inca am) la un document Google care invata pe cei care fac review manual la website-uri, cum sa detecteze spam, ce inseamna spam, etc.

Nimeni nu iti va intra manual pe un website sa verifice (ma refer la un operator uman) decat:

• Prin alegerea aleatoare (din cele cateva sute de milioane chair miliarde de website-uri indexate de Google) a unui website din index. Realizezi care e sansa sa ajunga si la tine da ?
    • Prin primirea de cel putin X raportari prin interfata Google de catre cel putin X IP-uri/mail-uri diferite.

Ca sa revin la intrebarea ta, exista algoritmi automati prin care spider-ul poate marca un website ca "vanzator de link-uri".

Ca sa fiu si mai clar, si nu sa spun ceva la modul general, sunt convins ca daca spiderul va gasi link-uri externe, unul langa altul, sau despartite cu <li> sau cu "," sau va gasi link-uri cu orice mentiune langa ele de "friends", "advertisers", etc, le va marca.

Chiar daca esti definitiv marcat ca "site care vinde link-uri", asta NU inseamna ca vei fi penalizat la pagerank sau la ranking in Google, dar in schimb orice link dai din site-ul tau, nu va ajuta DELOC (este ca si cum ai avea nofollow pe toate link-urile externe din site) pe website-ul target.

Sper ca am fost clar.
    Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 2nd July 2008 la 10:42.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Intrebari si raspunsuri 2 :)
    De Cristian Mezei în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 24th April 2009, 11:37
  2. 2 intrebari
    De eadesign în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 4th February 2009, 19:04
  3. Cum se pun intrebari!
    De forapathy în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5