Linkurile catre o imagine de pe site-ul meu imi ajuta site-ul in SERP's?
Linkurile catre o imagine de pe site-ul meu imi ajuta site-ul in SERP's?
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
am un site de vre`o 6 luni sta in Sandbox
l-am optimizat ptr "cuvant cheie"
ce sa fac pun in continuare linkuri cu "cuvant cheie" sau cu "cuvant cheie nou" ca sa`l scot din Sandbox ?
ps : pe google la rezultate la "cuvant cheie" e pe pagina 900
ah...si de cateva luni l-am lasat sa iasa singur, dar nimic(3 luni nu am mai pus nici un link catre el)
Scuze.. nu vreau sa fiu Gica Contra, dar chiar nu pot sa fiu de acord cu tine in cazul asta. Eu am avut un site care la o luna dupa ce l-am pus sus a primit PR3 pe index si PR2, PR3 pe inner-uri fara nici un inbound link.
Personal nu cred ca formula (publica) de calcul a PR-ului mai este valabila.
Daca imi permiti, am spun doar ca din cate am observat eu poti sa obtii PR fara nici un link mai ales in cazul in care esti singurul site care trateaza un nou domeniu.
Am tot vazut pareri pro si contra. Dupa parerea ta, mai conteaza meta-ul pt Google? Are rost sa incerc sa il generez diferit pt fiecare pagina dinamica in parte?
Mersi!
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
eu zic sa continui sa faci linkuri insa foloseste alte anchoruri...presupun ca nu ai prea multe linkuri cu numele domeniului in el de exemplu
..fa cat mai multe cu numele domeniului, dar nu te opri
eu nu stiu daca sandboxul exista cu adevarat sau ce inseamna, dar supraoptimizare pentru anumite cuvinte cheie exista si la fel si filtre pentru asa ceva pe google
my 2 cents![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)