Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Pareri Despre Jagger (1, 2, 3, Etc)

Afișare hibrid

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    51
    Posturi
    369
    Putere Rep
    39

Implicit

Parerea mea:

- S-a intarit asa-zisul "Sandbox", sau filtrul de varsta. Monitorizez anumite cautari pe care au aparut in top 15 cateva site-uri care nu au alta calitate, decat ca sunt mai vechi decat ale mele. Y compris, backlinkurile samd. Nu imi fac mari probleme din cauza asta, fiindca timpul trece si in favoarea mea.

- Cred ca Google are acum un algoritm mult mai bun de lupta impotriva paginilor duplicate inutil de pe un site. Forma moderna de spam era sa saturezi Google cu rescrierea URL-ului. Treaba asta era buna din cel putin doua puncte de vedere. #1. Daca site-ul avea si un PR 4-5, deja sa cumperi un backlink sitewide de pe un astfel de site insemna ca iei dintr-o data cateva mii de linkuri, desi probabil numai o mica fractiune erau backlinkuri legitime. #2. Un backlink cu cuvinte cheie catre domeniul propriu - una din regulile de canon in SEO - ar fi fost prezent nu (doar) pe (sa zicem) 1000 de pagini, ci pe 10000. Ori, comanda site:www.domeniu.nume ne arata ca Google intelege acum mult mai bine ceea ce se petrece pe un site (si apropo de asta, Google a adus cateva modificari interesante si la Sitemaps). Am impresia ca valoarea linkurilor de pe paginile duplicate / "omitted results" tinde acum foarte mult spre 0.

- De asemenea, acolo unde potentialul duplicarii e evident, Google nici macar nu mai indexeaza paginile. Am un site de hoteluri care se afla la inceput. Cu Xenu, exista pe el deja cam 1000 de pagini, dar majoritatea au titlul "Nici un hotel disponibil" si continutul, la fel, fiindca baza de date e aproape goala. URL-ul e singura diferenta (hoteluri_abc, hoteluri_def etc). Am adunat deja peste 100 de backlinkuri, toate de pe clase unice, si totusi numarul paginilor indexate nu sare de 84.
    Lucian

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    66

Implicit

Citat Postat în original de kevinro @ Nov 30 2005, 09:40 AM) [post=7347
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    - De asemenea, acolo unde potentialul duplicarii e evident, Google nici macar nu mai indexeaza paginile. Am un site de hoteluri care se afla la inceput. Cu Xenu, exista pe el deja cam 1000 de pagini, dar majoritatea au titlul "Nici un hotel disponibil" si continutul, la fel, fiindca baza de date e aproape goala. URL-ul e singura diferenta (hoteluri_abc, hoteluri_def etc). Am adunat deja peste 100 de backlinkuri, toate de pe clase unice, si totusi numarul paginilor indexate nu sare de 84.
    Perfect de acord kevin.

AM peste 1,5 luni cu www.seo-xperts.com

Desi am avut link-uri catre el, cum numai eu stiu, si trebuia sa fie indexat tot in 5 zile (toate cele cateva mii de pagioni), nu s-a intamplat.

Majoritatea paginilor sunt goale, fara link-uri]
    [/QUOTE]

Perfect de acord kevin.

AM peste 1,5 luni cu www.seo-xperts.com

Desi am avut link-uri catre el, cum numai eu stiu, si trebuia sa fie indexat tot in 5 zile (toate cele cateva mii de pagioni), nu s-a intamplat.

Majoritatea paginilor sunt goale, fara link-uri.

SI am 3 pagini indexate
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. pareri despre www.bionyk.com
    De Adrian Poputoaia în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 16th December 2010, 00:16
  2. pareri, cat mai multe pareri despre director web
    De odiv în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 13th October 2008, 10:14
  3. Pareri despre www.hostlab.ro ?
    De hostlab în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 7