Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 18 din 18

Subiect: Ajutati un incepator ?

adivin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th July 2007
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    52
    Posturi
    10
    Putere Rep
    0

Implicit

Sunt impresionata de cat de amabili sunteti si va multumesc pentru recomandari .
    Ati mentionat ceva de nisa cu concurenta relativ mica , pai daca este concurenta mica nu inseamna ca nu este prea cautata ?!?
    Nu stiu la ce te referi cand spui platita binisor ,poti sa-mi dai mai multe detalii ,te rog .
    Sper ca nu sunt agasanta.Scuze.

dacian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    4th May 2007
    Locaţie
    [root@localhost root]#
    Vârstă
    50
    Posturi
    346
    Putere Rep
    35

Implicit

Intrebare ( sau nelamurire ) : oare toti vor doar adsense ? Oare ce ar face daca nu ar exista adsensul? Probabil ca ar fi netul ceva mai "curat" decat acum .Cati dintre cei care vor doar adsense ( cei care vor sa fie platiti pentru asta ) se pun in locul platitorilor ( eu , ca platitor de adwords vreau sa am afisate linkurile pe site-uri cu un continut de buna calitate , vreau sa primesc vizitatori de un anumit tip , nu ma intereseaza sa intre pustani plictisiti cu care nu poti face nici un fel de afaceri ) .Si nu sunt singurul care gandesc asa , investesc un leu dar vreau sa am si profit .

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    864
    Putere Rep
    37

Implicit

eu , ca platitor de adwords vreau sa am afisate linkurile pe site-uri cu un continut de buna calitate , vreau sa primesc vizitatori de un anumit tip , nu ma intereseaza sa intre pustani plictisiti cu care nu poti face nici un fel de afaceri
    Asa si? De unde ai tras tu concluzia ca cei ce afiseaza adsense iti trimit pustani plictisiti? Poate nu esti tu dispus sa platesti suficient pentru niste clickuri de calitate. Sau tu crezi ca la 5 centi o sa primesti numai cumparatori de masini, case, sau orice altceva vinzi tu?

Si daca nu-ti place adsense/adwords de ce il folosesti? De ce nu bagi CPM sa vezi daca de-acolo iti vin cumparatorii, si daca e mai rentabil asa. Ma indoiesc.

CPC-ul e cel mai eficient sistem de publicitate online la ora actuala. Iar Adsense-ul e cel mai bun sistem CPC. Restul tine doar de indemanarea fiecaruia.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

romania inedit este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    50
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Implicit

Din pacate , CPC este mult mai ieftin decat formele clasice de publicitate , si nu vad cum ar putea Google adwords sa aduca numai milionari !
    Oamenii atunci cand vor sa cumpere ceva se informeaza temeinic , iar daca din intamplare le ia ochii o reclama bine facuta , de cumparat or sa cumpere numai maruntisuri , sau or sa revina alta data ca sa se documenteze cu mai multa atentie !

dacian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    4th May 2007
    Locaţie
    [root@localhost root]#
    Vârstă
    50
    Posturi
    346
    Putere Rep
    35

Implicit

@big > in primul rand nu am zis ca sunt nemultumit de adwords , in al doilea rand nu ma limitez doar la adwords si platesc mai mult decat crezi tu. Ceea ce vroiam eu sa subliniez este faptul ca toate afacerile vor migra incet-incet spre on-line si cei ce vor sa plateasca pentru reclama vor ca si site-urile unde se va afisa acea reclama sa fie de o calitate cat mai buna .Si vizitatorii sunt diferiti in functie de site . O categorie de vizitatori vei gasi pe un portal de distractii si o cu totul alta categorie vei gasi pe un portal de afaceri .Acum nu voi contesta faptul ca piata divertismentului nu este in crestere ci doar vreau sa subliniez ca oamenii cu bani si cu dorinta de a investi vor incepe sa fie atrasi de acest mod de a face afaceri (on-line).Ideea de la care am plecat este ca toti vor sa castige din adsense ; pentru a castiga din adsense e nevoie si de oameni care platesc acea reclama ; daca toti vor sa castige si nimeni (sau putini) sa plateasca unde ajungem ?Sper ca ai inteles acum la ce ma refeream eu .

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    864
    Putere Rep
    37

Implicit

daca te referi la .ro atunci problema nu e la adsense, problema e mai sus, la comertul online. practic adwords-ul e folosit in majoritate de magazine online sau de afiliatii acestora. ori pe .ro comertul online e in epoca de piatra (sa ma scuze cei ce au magazine online) plata cu cardul e varza, afiliatii cred ca ii numeri pe degetele de la o mana. asa ca nu are cum sa fie concurenta pe cuvinte cheie la adwords, de-aia nu intelegeam nemultumirea ta ca proprietar de magazin. practic piata .ro apartine advertizerilor nu publisherilor.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

Consumatorul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    4th February 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    713
    Putere Rep
    37

Implicit

cauta pe Google MFA

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    37

Implicit

Ca recent patit cu Google-ul, as vrea sa iti dau un sfat:

Nu-ti pune toate ouale in acelasi cos (traducere tampita din "don't put all your eggs in one basket"). Nu a inceput monetizarea site-urilor cu AdSense si nici nu se termina cu ea. Ba chiar am gasit cateva metode foarte bune de monetizare alternativa.

Iti recomand valueclickmedia.com si cpxinteractive.com pentru monetizare CPM (cost per mia de page views)

Si Oxado, Adengage, Adtoll pt CPC (cost per click, cum e si AdSense-ul).

Exista cateva nise pe care AdSense merge foarte bine (insurance, mortgage, loans, hair loss, etc), pe restul poti obtine rezultate mult mai bune cu alte metode de monetizare.

In caz ca faci un blog specific (sa zicem, pe IT sau marketing) iti recomand sa incerci si CPA (cost per action). De aici se castiga cel mai bine, daca stii sa iti vinzi marfa

Bafta!

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Va rog sa ma ajutati!!!!
    De bucur07 în forumul PayPal
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 1st April 2008, 04:47
  2. ajutati-ma
    De baltaretu în forumul Google
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 7th January 2008, 14:32
  3. intrebare de incepator
    De Robert în forumul Yahoo!
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 6th December 2007, 20:22
  4. Intrebari incepator
    De alphadesign în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 31
    Ultimul Post: 4th June 2005, 00:27
  5. o intrebare de incepator...
    De zacusk în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 12th December 2004, 15:14

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •