foarte folositoare si interesante se gasesc pe un site doar ca nu ma lasa sa il postez
mai adaugati un www in fata la (ileapaulalexandru.scriitor.org/CMS/arhiva-articole/seo/top-10-seo-tips.html) si mult succes
foarte folositoare si interesante se gasesc pe un site doar ca nu ma lasa sa il postez
mai adaugati un www in fata la (ileapaulalexandru.scriitor.org/CMS/arhiva-articole/seo/top-10-seo-tips.html) si mult succes
Te-ai inregistrat ca sa postezi link-ul asta?Iar cele 10 tip-uri vad ca sunt doar 4.
Si sunt si niste generalitati... nu cumva le-ai compus tu (pelerinu)?
iar cele 4 sunt geniale
continut "cat mai unic".. aici a reusit.. e o exprimare.. "destul de unica";tip1 - Continutul
Fa-ti paginile web interesante si atractive! Continutul trebuie sa fie cat mai unic ca utilizatorul sa fie fascinat de ceea ce a descoperit, iar cu cat mai mult continut cu atat mai bine. Poti folosi articole, bloguri, dar nu umple pagina de dragul de a scrie, sa nu ajungi la lucruri nefolositoare.
cu cat mai mult cu atat mai bine.. nu sunt de acord..
decat mult si slab calitativ.. mai bine putin da' bun;
in rest ne spune ca daca e bine.. e bine.. daca e nefolositor.. e nefolositor
aici ne sfatuieste sa ne alegem cuvinte cheie precum "auto", "sex" sau "travel" (cautate de cat mai multi);SEO tip2 - Cuvintele cheie
Alegeti cuvintele cheie sa fie nu numai relevante dar si cautate de cat mai multi utilizatori. Nu incerca sa pui mai multe cuvinte cheie pe pagina, daca ai mai multe incearca sa le imprasti in tot siteul tau, sa fie cam unul per pagina. Incearca sa legi cuvantul cheie de continutul paginii respective.
desi.. un calcul matematic ar spune: 1% din 1000 e mai putin decat 20% din 100;
sa nu incec sa pun mai multe cuvinte pe pagina? aici ma bagase de tot in ceata.. dar m-a lamuit apoi.. nu mai mult de 1;
iar.. e aiurea.. daca am o pagina despre [bucatarie, desert, tort].. de ce trebuie sa aleg unul iar pe celelalte eventual sa le trimit in pagina de gradinarit / bricolaj?
si eventual sa incerc sa si leg cuvantul de continut.. dar sa nu ma stresez pea tare cu asta
aici devine tot mai amuzant.. "legaturi cu alte linkuri"SEO tip3 - Legaturi cu alte linkuri
Aceste legaturi sunt folositoare. Acestea te ajuta intr-un fel, poti fi gasit mai usor de motoarele de cautare. Dar trebuie sa va asigurati ca legaturile pe care le aveti sunt folositoare si nu trimit in directii nedorite de catre utilizator.ce ar fi de comentat?
aflu ca sunt folositoare (doar erau la sectiunea tips), dr ma ajuta numai intr-un fel.. ca in doua.. as fi petentios sa cer asta
mi se mai spune sa am grija in ce directie sunt linkurile.. sa nu cumva sa fie o directie nedoita de catre utilizator;
acum nu imi dau seama daca prin directie se refera la "in links" sau "out links" sau se refera la domeniu (in oricare din cazuri.. tind sa am impresia ca ne sfatuieste sa avem "out links" si nu "in links"
ajungem si la titlu.. e chestia aia din stanga sus =))SEO tip4 - Titlul pagini
Acesta poate fi gasit in sectiunea head al codului HTML si se afla pozitionat stanga sus in pagina dumneavoastra. Acesta are o foarte mare importanta si trebuie ales corespunzator. Motoarele de cautare se foloseste de acesta ca sa stie despre ce este vorba pe aceasta pagina. De accea este important ca sa folositi un cuvant cheie in titlu si doar daca este nevoie sa mai adaugati al text.
dupa ce l-am identificat.. aflu ca "motoarele de cautare se foloseste titlul ca sa stie"
si dupa asta.. se pare ca titlul meu trebuie sa fie un cuvant.. alt text.. daca e musai.. dar nu pare a fi se bine![]()
uneori prind bine insemnari ca cea din blogul prezentat.. ajuta cu ceva divertisment;
tipul are si portofoliu.. cu.. ati ghicit.. un site (1, unu, unul, one, the one, only one, etc).. si da.. ati ghicit iar.. siteul din portofoliu e chiar siteul in cauza (daca nu ne spunea asta acolo.. nu ne-am fi prins ca e facut de el)
Ultima modificare făcută de Ciprian.Olaru; 10th February 2008 la 03:10.
Na, incearca si el. Nu e enervat ca spune generalitati (pe alocuri prostii), e enervant ca face un cont doar pentru a posta chestia asta pe (gasp!) SEOpedia.
Ce treaba are lamaia aia cu SEO sau cu site-ul?![]()
Este chiar simpatic tipul cu sfaturile lui. Imi este teama doar sa nu le citeasca alti incepatori ca nu or sa mai inteleaga nimic din SEO.![]()
Nu cred ca se mai apuca nimeni sa le mai citeasca dupa ce l-ati desfiinat asa... Nu ca nu ar fi meritat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)