Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: top 10 seo tips

pelerinul Guest

Implicit top 10 seo tips

foarte folositoare si interesante se gasesc pe un site doar ca nu ma lasa sa il postez

mai adaugati un www in fata la (ileapaulalexandru.scriitor.org/CMS/arhiva-articole/seo/top-10-seo-tips.html) si mult succes

alinalin0 este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    26th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    643
    Putere Rep
    36

Implicit

Te-ai inregistrat ca sa postezi link-ul asta? Iar cele 10 tip-uri vad ca sunt doar 4.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    37

Implicit

E din Iulie 2004 articolul.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

Implicit

Si sunt si niste generalitati... nu cumva le-ai compus tu (pelerinu)?

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de alinalin0 Vezi Post
    Te-ai inregistrat ca sa postezi link-ul asta? Iar cele 10 tip-uri vad ca sunt doar 4.
    iar cele 4 sunt geniale

tip1 - Continutul

Fa-ti paginile web interesante si atractive! Continutul trebuie sa fie cat mai unic ca utilizatorul sa fie fascinat de ceea ce a descoperit, iar cu cat mai mult continut cu atat mai bine. Poti folosi articole, bloguri, dar nu umple pagina de dragul de a scrie, sa nu ajungi la lucruri nefolositoare.
    continut "cat mai unic".. aici a reusit.. e o exprimare.. "destul de unica";

cu cat mai mult cu atat mai bine.. nu sunt de acord..
    decat mult si slab calitativ.. mai bine putin da' bun;

in rest ne spune ca daca e bine.. e bine.. daca e nefolositor.. e nefolositor

SEO tip2 - Cuvintele cheie

Alegeti cuvintele cheie sa fie nu numai relevante dar si cautate de cat mai multi utilizatori. Nu incerca sa pui mai multe cuvinte cheie pe pagina, daca ai mai multe incearca sa le imprasti in tot siteul tau, sa fie cam unul per pagina. Incearca sa legi cuvantul cheie de continutul paginii respective.
    aici ne sfatuieste sa ne alegem cuvinte cheie precum "auto", "sex" sau "travel" (cautate de cat mai multi);
    desi.. un calcul matematic ar spune: 1% din 1000 e mai putin decat 20% din 100;

sa nu incec sa pun mai multe cuvinte pe pagina? aici ma bagase de tot in ceata.. dar m-a lamuit apoi.. nu mai mult de 1;
    iar.. e aiurea.. daca am o pagina despre [bucatarie, desert, tort].. de ce trebuie sa aleg unul iar pe celelalte eventual sa le trimit in pagina de gradinarit / bricolaj?
    si eventual sa incerc sa si leg cuvantul de continut.. dar sa nu ma stresez pea tare cu asta

SEO tip3 - Legaturi cu alte linkuri
    Aceste legaturi sunt folositoare. Acestea te ajuta intr-un fel, poti fi gasit mai usor de motoarele de cautare. Dar trebuie sa va asigurati ca legaturile pe care le aveti sunt folositoare si nu trimit in directii nedorite de catre utilizator.
    aici devine tot mai amuzant.. "legaturi cu alte linkuri" ce ar fi de comentat?
    aflu ca sunt folositoare (doar erau la sectiunea tips), dr ma ajuta numai intr-un fel.. ca in doua.. as fi petentios sa cer asta

mi se mai spune sa am grija in ce directie sunt linkurile.. sa nu cumva sa fie o directie nedoita de catre utilizator;
    acum nu imi dau seama daca prin directie se refera la "in links" sau "out links" sau se refera la domeniu (in oricare din cazuri.. tind sa am impresia ca ne sfatuieste sa avem "out links" si nu "in links"

SEO tip4 - Titlul pagini
    Acesta poate fi gasit in sectiunea head al codului HTML si se afla pozitionat stanga sus in pagina dumneavoastra. Acesta are o foarte mare importanta si trebuie ales corespunzator. Motoarele de cautare se foloseste de acesta ca sa stie despre ce este vorba pe aceasta pagina. De accea este important ca sa folositi un cuvant cheie in titlu si doar daca este nevoie sa mai adaugati al text.
    ajungem si la titlu.. e chestia aia din stanga sus =))
    dupa ce l-am identificat.. aflu ca "motoarele de cautare se foloseste titlul ca sa stie"
    si dupa asta.. se pare ca titlul meu trebuie sa fie un cuvant.. alt text.. daca e musai.. dar nu pare a fi se bine

uneori prind bine insemnari ca cea din blogul prezentat.. ajuta cu ceva divertisment;

tipul are si portofoliu.. cu.. ati ghicit.. un site (1, unu, unul, one, the one, only one, etc ).. si da.. ati ghicit iar.. siteul din portofoliu e chiar siteul in cauza (daca nu ne spunea asta acolo.. nu ne-am fi prins ca e facut de el)
    Ultima modificare făcută de Ciprian.Olaru; 10th February 2008 la 03:10.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    37

Implicit

Na, incearca si el. Nu e enervat ca spune generalitati (pe alocuri prostii), e enervant ca face un cont doar pentru a posta chestia asta pe (gasp!) SEOpedia.

Vladucu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    21st April 2007
    Locaţie
    Pascani
    Vârstă
    35
    Posturi
    140
    Putere Rep
    35

Implicit

Ce treaba are lamaia aia cu SEO sau cu site-ul?

gotic este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    64
    Putere Rep
    0

Implicit

Este chiar simpatic tipul cu sfaturile lui. Imi este teama doar sa nu le citeasca alti incepatori ca nu or sa mai inteleaga nimic din SEO.

aly21 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    13th February 2008
    Vârstă
    41
    Posturi
    131
    Putere Rep
    33

Implicit

Nu cred ca se mai apuca nimeni sa le mai citeasca dupa ce l-ati desfiinat asa... Nu ca nu ar fi meritat.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. E-mail marketing - Sfaturi - Tips -
    De inSecure în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 27th August 2009, 15:00
  2. Matt Cutts on Whitehat SEO tips for Bloggers
    De Emil Chelariu în forumul Google
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 11th August 2007, 11:59
  3. Schimb de linkuri :: domeniul "tips, tricks & tutorials"
    De undoweb în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 9th August 2007, 23:40

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.