Salutare la toata lumea. Am fost foarte placut surprins sa vad un astfel de forum in comunitatea romaneasca. Am tot incercat sa gasesc editoriale despre optimizare si promovare insa fara prea mare succes. Asta pana cand am gasit acest site si acest forum. Keep up the good work!
Si acum cateva intrebari: (ar trebui sa mentionez ca sunt inca un novice in ceea ce priveste atat webdesignul cat si optimizarea respectiv promovarea, deci daca anumite intrebari vi se par stupide va rog totusi sa imi raspundeti cu cea mai mare seriozitate)
1) am un site (inca in constructie), www.alphadesign.3x care este facut in flash. Din cate am citit pe aici, robotii de cautare ignora astfel de continut, deci automat textul dintr-un astfel de site este inaccesibil. Ce as putea face ca sa imi optimizez si promovez site-ul in motoarele de cautare? Am optat pentru o strategie, zic eu, de incepator: am adaugat titlul site-ului, descrierea sa, am adaugat cateva cuvinte cheie si in josul paginii (sub statistici si publicitate) am scris cu aceeasi culoare pe care o are si background-ul cateva randuri despre site, iar in acest fel titlul site-ului, descrierea si cuvintele cheie se regasesc si in corpul paginii. Cum vede Googlebot-ul aceste "jmecherii"? Astept alte sugestii sau/si corectari despre acest subiect;
2) Din cate am inteles, cu cat sunt mai multe linkuri intre paginile unui site si in special catre prima pagina cu atat mai bine. Asadar, cu cat un site este mai mare (are mai multe pagini & linkuri intre pagini) cu atat cresc si sansele ca respectivul site sa fie clasat pe o pozitie mai buna intr-un motor de cautare?
Deocamdata cam atat, voi reveni cu alte intrebari destul de curand.
Va multumesc pentru atenti si va doresc vizionare placuta in continuare!![]()

)