Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 37

Subiect: Scadere dramatica DezmembrariMasini.ro

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Probabil isi va reveni in cateva zile... rabdare...

Later edit: In acest moment siteul tau e jos...
    Ultima modificare făcută de Toto; 12th July 2007 la 17:51.

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    41

Implicit

Nu am studiat site-ul si topicul cu atentie dar nu vad decat cateva variante:

1. 950 penalty: acum ti-a venit randul. Au trecut si altii prin ea (chiar si soft32 pentru cateva zile). E o moda la G in perioada asta. I-a lovit pe cei de afara acum 2 saptamani, poate acum a ajuns si la noi.
    2. o schimbare la site-ul tau de care noi nu stim
    3. bad neighbourhood? ai trimis in ultima vreme linkuri catre ceva site-uri care au fost banate, penalizate, etc?
    4. modificari in G: cei care au mai multe site-uri pot sa-ti spuna ca in ultima vreme fluctuatiile de trafic sunt putin prea mari sa fie normale (in cazul meu pana la 20%). Nu am auzit insa de salturi de 75%

Nu cred ca IBL-urile sunt o problema: ar fi trebuit sa pierzi cateva locuri nu sa fi trimis dincolo de zona detectabila. S-ar putea sa imi mai vina ceva idei dar verifica intai ce ti-am sugerat mai sus

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

site:dezmembrarimasini.ro
    miromulus, daca nu ai sustinere de la IBL-uri scazi in rezultate. Si daca in plus ai si multe pagini suplimentare...e clar.
    Acum site-ul nu e online.

dragoserv, astea sint informatii pentru care ar trebui sa fii recunoscator comunitatii.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

dragoserv este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    7th October 2005
    Vârstă
    46
    Posturi
    237
    Putere Rep
    38

Implicit

Multumesc mult "miromulus" un raspuns scurt si la obiect, o sa verific acum daca am cumva vreun link spre vreun site banat sau care face spam, im poti spune te rog un program sau ceva de genu care imi arata link-urile care pleaca din site-ul meu spre alte site-uri?

Da Krumel, sigur ca sunt recunoscator, asta vroiam un raspuns sa stiu si eu ce sa fac, acum voi analiza site-ul.

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de miromulus Vezi Post

1. 950 penalty: acum ti-a venit randul. Au trecut si altii prin ea (chiar si soft32 pentru cateva zile). E o moda la G in perioada asta. I-a lovit pe cei de afara acum 2 saptamani, poate acum a ajuns si la noi.
    950 penalty se refera numai la overoptimizarea onpage ?

dragoserv , o alta cauza ar putea fi un procent prea mare unui singur(unic) anchor text in foarte multe IBLs.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    43

Implicit

@dragoserv NU vreau sa facem din acest topic un camp de batalie dar am si eu propria versiunea asupra a ceea ce se intampla cu site-ul tau : o sa-ti spun asa cum ti-a zis si Krumel ca IBL-urile sunt problema, gandeste-te doar putin ca unele dintre acestea au disparut subit peste noapte... de ce, tu sa ne-o spui... sau sa-ti reamintesc eu ca nu asa se procedeaza cum procedezi tu, cand crezi ca ai ajuns cu sacii in caruta crezi ca l-ai prins pe Dumnezeu de un picior si ca nimic nu te mai poate detrona de pe pozitia pe care o ocupi... nu stii la ce ma refer ? la faptul ca dupa update-urile google ai grija sa scoti de pe site-ul tau acele link exchange care te-a propulsat pana acolo... daca fraierii cu care ai facut link exchange nu se prind de absenta reciprocitatii tu nu ai decat de castigat... dar uite ca unii se prind si renunta si ei la ati mai afisa link-ul la ei pe site...

Nu mi-o lua in nume de rau ci doar revizuieste-ti strategiile SEO...

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    369
    Putere Rep
    38

Implicit

Hai sa-ti vand si eu un pont. S-ar putea sa te ajute sau nu. De curand am creat si optimizat un site cu o anumita tematica. In cursul procesului de optimizare am observat pentru prima oara urmatoarea chestie, cam in perioada in care au aparut primele plangeri ca incep sa pice site-uri: cata vreme in indexul Google sutele de pagini noi (existente) au coexistat cu sutele de pagini vechi (non-existente), site-ul a inceput sa regreseze in pozitii. Noroc ca ii dadusem din timp in Webmasters Tools comanda de remove a paginilor vechi. Dar a durat cateva zile pana cand paginile vechi sa dispara din index. De fapt si acum au mai ramas, dar intr-o proportie mult mai mica. In momentul in care indexul s-a curatat, site-ul a reinceput sa urce. Atunci nu am dat prea mare importanta acestei observatii, dar acum, citind pe forum cateva mesaje, imi dau seama ca s-ar putea sa fie vorba de o penalizare a site-urilor care ofera continut volatil, schimbator, care umplu indexul Google cu continut irelevant. Ori, din cate imi dau seama, anunturile expirate de pe site-ul tau dispar pur si simplu, asa-i?
    Lucian

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    7th October 2005
    Vârstă
    46
    Posturi
    237
    Putere Rep
    38

Implicit

@evolution, nu am mers doar pe un singur cuvant cheie, deci nu e asta motivul sigur...
    @tataraseni, tu te referi la link exchange-ul care l-am avut cu tine dar acesta nu mai este de 1 an...
    @kevinro, anunturile se sterg dupa o perioada determinata de catre cel care-l posteaza, nu le pot arhiva sau ceva de genu ca-mi sare lumea in cap, vinde masina sau piesa respectiva iar apoi tot e sunat de clienti, deci asa ceva nu se poate la un asfel de site, exista un site auto care are anunturi de 1 an, am avut o masina de vanzare care a fost postata pe acel site si crede-ma ca si acum dupa un an ma mai suna cate unu care ma intreaba daca mai e valabil anuntul, ne gandim la google dar ne mai gandim si la useri....

L3ST este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th May 2007
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    25
    Putere Rep
    35

Implicit

Voi fi putin offtopic dar .. nu poti rescrie codul astfel incat atunci cand o piesa/masina este vanduta sa nu mai apara numarul de contact al vanzatorului ?

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    7th October 2005
    Vârstă
    46
    Posturi
    237
    Putere Rep
    38

Implicit

Pai care e ideea ? de ce sa mai fie anuntul pe site din moment ce piesa respectiva a fost vanduta?

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Scadere pagini indexate
    De silcamataru în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 29th March 2010, 21:07
  2. Scadere pagini indexate
    De gaby în forumul Google
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 19th March 2009, 23:36
  3. urcare scadere google
    De Lupanu în forumul Google
    Răspunsuri: 7