Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 21

Subiect: Cum se poziționează articolele scrise de ChatGPT pe Google?

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.814
    Putere Rep
    35

Implicit

nu are acces la mediul online iar baza de date pe care o foloseste nu a fost actualizata cu informatii dupa anul 2021.
    Nu mai e cazul, acum are acces la internet si informatii de ultima ora, am un promter unde introduci adresa url la articol si il rescrie complet in ce stil vrei tu, treaba cu detectatul sunt povesti, un aticol unicat este unicat, nu conteaza de cine este scris.

lecktronix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    4th July 2011
    Locaţie
    Italia, România
    Vârstă
    51
    Posturi
    169
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de BlackSEO Vezi Post
    m am jucat acum 2 minute pe copyleaks ca spuneai ca nu poate fi pacalit... dar mi-a luat maxim 2 minute.. .si mi am dat seama ca e o prostie de site.

Ia un text de pe orice site random din google, intra pe CHAT GPT, spunei sa rescrie urmatorul text, cu alte cuvinte, alte fraze, alte ordine a paragrafelor, alte exprimari etc.... dupa ia textul si adaugal in detector... si gata... e scris de om
    Nu am încercat așa, eu am creat articole de la zero încercând să le fac mai bune din punct de vedere calitativ.

Mie mi-a detectat frazele/paragrafele scrise mine și cele scrise de ChatGPT în același articol.

O să mai încerc, dar temerea mea e că dacă există asemenea instrumente gratis, nici nu îmi pot imagina ceea ce are Google.

În orice caz, o să revin cu rezultatele pe care le-am obținut cu noul blog scris de ChatGPT.

@Seph

Dacă folosești un prompt simplu, cum ar fi ”Scrie un articol despre mere”, da, articolele sunt foarte asemănătoare.

Dacă vrei articole unice și originale, trebuie să-i dai context mult, și să specifici în prompt cât mai multe aspecte despre cum vrei articolul.

De exemplu ce cuvinte cheie să folosească, la ce frecvență, cum să fie introducerea/concluzia, din ce capitole să fie format articolul, tonul, cum să se adreseze cititorului, să citeze surse de încredere etc etc.

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    4th July 2011
    Locaţie
    Italia, România
    Vârstă
    51
    Posturi
    169
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de PhoeniXman Vezi Post
    ..., treaba cu detectatul sunt povesti, un aticol unicat este unicat, nu conteaza de cine este scris.
    Ai și niște date concrete?

Ai publicat un articol scris de ChatGPT care s-a poziționat bine pe anumite cuvinte cheie cu o oarecare concurență?

Astfel ne dăm seama toți dacă pentru Google contează sau nu contează de cine e scris articolul.

florian g este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    5th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    200
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de lecktronix Vezi Post

Mie mi-a detectat frazele/paragrafele scrise mine și cele scrise de ChatGPT în același articol.
    Pentru detectie folosesc AI Text Classifier, chiar de la OpenAI si imi vede textul ca fiind "likely" generat de AI. Dupa ce il modifici putin sau putin mai mult, il scade la "possibly".

Partea mai proasta e ca si textele scrise de mine tot la "likely" sau "possibly" mi le baga, deci pot cadea intr-o eventuala detectie ca fiind AI, desi le-am scris eu cu manutele mele. Asa e cand nu ai talent la scris .

... Dacă vrei articole unice și originale, trebuie să-i dai context mult, și să specifici în prompt cât mai multe aspecte despre cum vrei articolul.

De exemplu ce cuvinte cheie să folosească, la ce frecvență, cum să fie introducerea/concluzia, din ce capitole să fie format articolul, tonul, cum să se adreseze cititorului, să citeze surse de încredere etc etc.
    Poti sa ne spui ce prompt folosesti? Sa ne dai si noua niste idei?

Sunt mai multe extensii pentru Chrome, printre care si AIPRM for ChatGPT care are templateuri pentru prompturi.

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    4th July 2011
    Locaţie
    Italia, România
    Vârstă
    51
    Posturi
    169
    Putere Rep
    25

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Salut, nu am un prompt unic pentru toate tipurile de conținut.

Eu le fac ad-hoc în funcție de ce am nevoie.

Ca să creezi un prompt bun, trebuie să ai și experiență în redactarea de articole, în acest mod știi ce să-i ceri lui ChatGPT să scrie.

Cu cât ChatGPT are mai multe informații despre ce dorești să faci, cu atât îți va oferi răspunsuri de calitate.

Am testat și eu câteva modele de prompt-uri de la AIPRM, dar nu le-am folosit, am dezactivat imediat extensia.

Trebuie să iei în considerare că acele prompt-uri sunt utilizate de zeci de mii de persoane, deci ai șanse mari ca articolul tău să fie foarte asemănător cu multe altele.

Mai ales dacă le folosești pe alea care spun să scrii doar cuvântul cheie și cu un click îți face articolul.

Ca să faci articole originale trebuie să-ți personalizezi cât mai mult prompt-ul, în funcție de ce ai tu nevoie.

După cum am scris mai sus, eu îi dau toate informațiile necesare, cum ar fi:

• tonul și stilul textului (dacă nu știi ce ton să-i spui, copiază un articol care crezi că e de calitate și spune-i lui ChatGPT să analizeze textul, astfel îți va spune stilul și tonul, iar tu apoi îl folosești în prompt-ul tău)
    • ce limbaj să folosească (tehnic pentru profesioniști sau un limbaj simplu care să fie înțeles de toată lumea)
    • care e cuvântul cheie principal și care sunt cuvintele cheie corelate
    • cât de lungă să fie introducerea și ce să conțină (de exemplu prima frază să conțină cuvântul cheie principal)
    • ce capitole să conțină corpul articolului (aici te uiți și la concurență și încearcă să faci un articol mai complet, adăugând mai multe informații utile pentru cititor)
    • cât de lungă să fie concluzia și ce să conțină (de exemplu să se termine cu o invitație la o acțiune)

E de lucru până îți personalizezi prompt-ul, dar rezultatele sunt pe măsură.

Bănuiesc că ai cumpărat articole în trecut și a trebuit să-i spui celui care ți le-a scris cum le vrei.

Este același lucru, doar că cu ChatGPT primești articolele instant și gratis.

În ceea ce privește detectarea, am folosit și eu instrumentul oferit de OpenAI, dar am vrut mai multe ”păreri” de la mai multe instrumente.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.115
    Putere Rep
    45

Implicit

Se pozitioneaza bine daca le lucrezi putin si intr-adevar oferi continut valoros, si nu le lasi asa cum ti le-a dat ChatGPT. Cat despre cum le vede Google, probabil ca stiti, si daca nu, las aici un link: https://developers.google.com/search...and-ai-content

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    50
    Posturi
    1.328
    Putere Rep
    42

Implicit

Da, interesant subiectul, daca cauti in google "umerase pentru dulap" prima pozitie un site care rancheaza cu continut de genul "Cauți dulap pentru umerase? Alege din oferta ****.ro" Acest continut este mai bun decat cel generat de AI ?
    Studiu de caz pentru un magazin online

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    4th July 2011
    Locaţie
    Italia, România
    Vârstă
    51
    Posturi
    169
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de Bogdan Calin Vezi Post
    Se pozitioneaza bine daca le lucrezi putin si intr-adevar oferi continut valoros, si nu le lasi asa cum ti le-a dat ChatGPT. Cat despre cum le vede Google, probabil ca stiti, si daca nu, las aici un link: https://developers.google.com/search...and-ai-content
    De curiozitate, ai și un exemplu concret?

Nu trebuie să dai link-ul, mă mulțumesc să-mi spui ce volum de căutări are cuvântul cheie și dacă a ajuns în top 3.

Dacă pui și un print screen din Search Console cu evoluția pe ultimele 3 luni ar fi excelent.

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    50
    Posturi
    1.328
    Putere Rep
    42

Implicit

De curiozitate, ai și un exemplu concret?

Nu trebuie să dai link-ul, mă mulțumesc să-mi spui ce volum de căutări are cuvântul cheie și dacă a ajuns în top 3.

Dacă pui și un print screen din Search Console cu evoluția pe ultimele 3 luni ar fi excelent.
    Si eu sunt in faza de testare, am cateva produse pune pe un site si le poti vedea aici , site-ul l-am lansat de cateva zile, pentru moment am o problema in WTM, sper sa se rezolve.

Am mai testat si pe alt site, cauta https://www.google.com/search?q=aminoacizi+din+branza , vezi prima pozitie.

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    4th July 2011
    Locaţie
    Italia, România
    Vârstă
    51
    Posturi
    169
    Putere Rep
    25

Implicit

@Felix, sunt rezultate interesante.

Toate descrierile la produse sunt scrise cu ChatGPT?

Am văzut că ai și secțiunea blog unde deocamdată nu ai nimic publicat.

Poate reușești să publici niște articole scrise de ChatGPT să vedem cum se poziționează.

Eu am început un blog pe 1 aprilie și am reușit să public până acum 18 articole.

Rezultatele sunt acestea de mai jos, dar nu e nimic concret, pentru că nu are nici măcar o lună de viață.

Image-001.jpg

Ceea ce m-a surprins a fost că după doar 2 săptămâni blogul a fost inclus în Discover.

În orice caz, o să revin peste 2-3 luni cu alte rezultate.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 3rd December 2017, 18:14
  2. Google nu-mi mai indexeaza articolele
    De Bogdan Calin în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 11th July 2011, 03:21
  3. google nu mai inexeaza articolele postate pe site
    De coswin2010 în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 20th February 2011, 17:37
  4. Răspunsuri: 11