Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 52

Subiect: Din punctul meu de vedere, SEO a murit

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Twigg Vezi Post
    Man, relax. Faptul ca eu sunt amator ar trebui sa te bucure, n-o sa te lovesti de mine ca si concurent. Respectul meu ca reusesti sa-i faci sa-ti dea review pe G+, eu n-am reusit. O fi poate si din cauza ca am vreo 60 de site-uri de care ma ocup asa cum pot, naiba stie..
    No zi asa Deci 60 de site-uri e un numar mult prea mare. Eu, ca firma, nu fac fata la mai mult de 3 clienti/an + 3-4 proiecte fara pretentii de seo. Iti trebuie mult timp analize aprofundate, inclusiv 6-12 expresii pt o singura categorie.

@Bela
    9,93 milioane de cuvinte analizate + minim 20 linkuri pentru fiecare expresie... e mult
    Cu "nu isi fac efectul linkurile" e discutabil. La o adica sunt ok si directoarele web, doar ca si acolo ai nevoie de minim 6 expresii principale si inca 6 de umputura + descrieri diferite la fiecare. E migalos si ia mult timp, cine are rabdare sa le faca pe toate ca la carte? Mai simplu trantim un "nu merg/nu au efect", eventual promovam o aplicatie de super-mega-giga analize seo...
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

...............................
    Studii de caz:

1. "transport persoane". Printre rezultate sunt 3 anunturi din olx si publi24. De ce considera ggl mai valoros un anunt al unui particular care poate nici nu mai e de actualitate, in defavoarea unei firme care sta cu 20 de microbuze pe bara si poate a investit si in seo? Chestia asta se intampla in general pe nisa de servicii de orice natura.

2. "parchet laminat". Cum sa te bati cu brico, praktiker si ceilalti giganti?
    Aici sunt deja doua chestii diferite si, culmea, in opinia ta niciuna nu e buna.
    Din proprie experienta stiu ca fiecare considera ca cel mai bun site e al lui. Mai stiu ca multi se folosesc de diverse "smecherii" pentru a obtine o pozitie mai buna si se mai intampla ca unele sa nu mai functioneze. Nu spun ca e cazul tau dar cred ca daca vei face o analiza mai atenta pe site-urile care au picat e posibil sa gasesti o particularitate sau "un ceva" care nu mai functioneaza.

Ex.1
    Stiu pe cineva care gasise un pitic sa-i impinga site-urile. Piticul facea treaba buna, le impingea pe-ale lui in sus si le dadea in cap concurentilor (vecinilor in serp, inclusiv mie) sa se duca mai jos. Numai ca la un moment dat piticul nu a mai functionat... Crezi ca i-au picat toate site-urile? Nu, i-au picat doar alea care nu avusesera nimic inafara de pitic.

Ex.2
    Anul trecut am pus online doua proiecte. Unul pilot, pe o nisa foarte aglomerata dar si cu f multe cautari. Scopul principal a fost acela de a identifica eventualele probleme de care ma pot lovi cu cel de-al doilea proiect, adica cel principal, asa ca primul are un continut mai slab, domeniu de imprumut, etc. Cel de-al doilea proiect este pe o nisa la fel de aglomerata dar cu cautari mult mai putine. In asta am investit mult mai mult in continut. Rezultatul? Proiectul pilot e mult peste celalalt. Nu ca numar de vizite, ca pozitie in serp. Daca te pricepi, ai putea sa-mi spui si mie, te rog, de ce?

La fel si in cazul tau, poate e ceva ce iti scapa. Dar daca nu vii cu un caz concret, nimeni nu poate spune ce.
    Doua expresii fara nicio legatura intre ele nu inseamna nimic, mai ales ca pe prima eu am cu totul alte rezultate fata de ce spui tu iar pe ce de-a doua rezultatele afisate mi se par corecte.
    Vino (daca poti) cu caz concret, avem pe ce sa discutam, mai spunem lucruri bune, mai spunem prostioare si mai animam putin si atmosfera.

mariannn este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th October 2016
    Vârstă
    34
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

@ Twigg Twigg

Chiar tu ai recunoscut intr-un replay mai inainte ca esti amator, si acuma ma intrebi pe mine de unde am ajuns la concluzia asta ??? Dar asta prea putin conteaza , au mai fost de-a lungul aniilor topicuri despre tema asta ca SEO is dead bla bla bla si uite ca intram in 2017 si SEO is still alive.SEO in general e un domeniu care se schimba foarte des , adica ce a mers acum un an sa rankez un site , poate acum nu mai merge samd

Da fiecare are punctului lui de vedere, asta nu e o problema...ti-ai spus punctul tau de vedere ,ok si eu ti-am spus ca nu e chiar asa .Ca si comparatie e ca si cand termini Facultatea "X" si dupa mergi si vorbesti pe forumuri ca nu se merita sa termini Facultatea "X" pentru ca nu gasesti de munca .Daca tu nu reusesti , nu inseamna ca nici altii nu pot.
    Ultima modificare făcută de mariannn; 23rd November 2016 la 11:59.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de mariannn Vezi Post
    @ Twigg Twigg

Chiar tu ai recunoscut intr-un replay mai inainte ca esti amator, si acuma ma intrebi pe mine de unde am ajuns la concluzia asta ??? Dar asta prea putin conteaza , au mai fost de-a lungul aniilor topicuri despre tema asta ca SEO is dead bla bla bla si uite ca intram in 2017 si SEO is still alive.SEO in general e un domeniu care se schimba foarte des , adica ce a mers acum un an sa rankez un site , poate acum nu mai merge samd

Da fiecare are punctului lui de vedere, asta nu e o problema...ti-ai spus punctul tau de vedere ,ok si eu ti-am spus ca nu e chiar asa .Ca si comparatie e ca si cand termini Facultatea "X" si dupa mergi si vorbesti pe forumuri ca nu se merita sa termini Facultatea "X" pentru ca nu gasesti de munca .Daca tu nu reusesti , nu inseamna ca nici altii nu pot.
    Si tot nu ai dat un argument. Ofera-ne argumente, sa invatam cu totii de la tine (si nu numai).

stefanp este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th April 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    82
    Putere Rep
    24

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Daca consideri ca google ii avantajeaza pe cei care practica metode vechi atunci aplica-le si tu.. apoi vezi daca asa este.
    Media'90 - web design . e-commerce . seo . promovare . logo design . grafica www.media90.ro

Bela este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    23rd May 2015
    Posturi
    198
    Putere Rep
    20

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@Sorin Frumuseanu
    Scuze. M-am exprimat gresit.
    Backlink-urile isi fac efectul, dar daca concurenta are un time on page mai mare si un bounce rate mai mic, chiar si cu un numar mai mic de backlink-uri te detroneaza.
    Cel putin asa mi s-a intamplat pe .com, in sensul pozitiv.
    Ceea ce incerc sa spun este ca (cateodata) se pune prea mult accent pe backlinkuri si se ignora continutul paginii, mai exact valoarea pe care acesta il aduce vizitatorului.
    Si Google simte: probabil compara si alti factori SEO.
    Poate ca toti am fost in cazul colegului Twigg: incerci ceva si la un moment dat nu mai merge.
    Si e frustrant.
    Evident, cauti buba si alte strategii.
    Sunt alti colegi care pun accent mare pe pagespeed. Un factor care functioneaza in cazul lor, si insista pe el.
    Eu merg pe strategia "Vezi care e hiba concurentei, si fa mai bine".

Revenind la guru:
    Patel a aplelat la 2 firme care ofera servicii de analiza.
    Datele erau acolo deja sau usor de luat.
    Faptul ca poate el a platit $10k sa aiba acces la ele, + ii promoveaza nu mi se pare foarte suspect.
    Pana la urma s-au filtrat listele si analiza s-a rezumat la cateva mii de expresii.
    Suna bine in titlu.
    A invatat si el ceva copywriting de la Joanna Wiebe, ca pana si marele Guru angajeaza pe altii sa ii faca treaba.
    Si da, poate suna a vrajeala pentru ca si el se contrazice cateodata.
    In ultimul lui articol ne tot sfatuieste sa nu folosim tehnici Blak Hat pentru ca nu e bine.
    Asta dupa ce povesteste cum facea el zeci si chiar sute de mii pe luna din practici nu prea White.
    LOL!
    Adica daca descopar o portita "dubioasa" (aka Palarie Neagra) care imi aduce comisioane de mii de dolari (chiar si pt 3 luni) sa nu fac ca ma ard!
    Da, imi insulta inteligenta...
    Busy

Twigg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de mariannn Vezi Post
    @ Twigg Twigg

Chiar tu ai recunoscut intr-un replay mai inainte ca esti amator [..]
    Consider ca sunt amator pentru ca uite, m-am lovit de o problema si nu stiu s-o rezolv. Sau pot dar imi este lene, nici eu nu mai stiu. Poate ca de vina sunt cele 60+ site-uri, majoritatea wp pe care incerc sa le tin curate si actualizate si asta imi haleste tot timpul.

De unde am tras concluzia ca SEO e (aproape) mort? Simplu, pe nisele grele se intampla.. chestii. Chestii care n-au o explicatie logica oricat de guru ai fi. E suficient sa urmaresti rezultatele cateva zile la rand si vei intelege. Ah, ai un site pe care tragi zi de zi pe o nisa relativ subtire? crede-ma ca nu esti guru. Uite ce-ti propun: adu-mi un site, la alegere intre: "transport marfa", "inchirieri auto", "tractari auto" in prima pagina folosindu-te doar de cunostintele tale seo (fara buget!) iar eu iti dau tie cele 60 de site-uri si ma retrag din business. Ce zici?

mariannn este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th October 2016
    Vârstă
    34
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Consider ca sunt amator pentru ca uite, m-am lovit de o problema si nu stiu s-o rezolv. Sau pot dar imi este lene, nici eu nu mai stiu. Poate ca de vina sunt cele 60+ site-uri, majoritatea wp pe care incerc sa le tin curate si actualizate si asta imi haleste tot timpul.

De unde am tras concluzia ca SEO e (aproape) mort? Simplu, pe nisele grele se intampla.. chestii. Chestii care n-au o explicatie logica oricat de guru ai fi. E suficient sa urmaresti rezultatele cateva zile la rand si vei intelege. Ah, ai un site pe care tragi zi de zi pe o nisa relativ subtire? crede-ma ca nu esti guru. Uite ce-ti propun: adu-mi un site, la alegere intre: "transport marfa", "inchirieri auto", "tractari auto" in prima pagina folosindu-te doar de cunostintele tale seo (fara buget!) iar eu iti dau tie cele 60 de site-uri si ma retrag din business. Ce zici?
    Fara suparare , tu te auzi ce zici ? Adica tu vrei sa faci SEO pentru niste nise relativ destul de competitive dar fara fara sa investesti bani...Cea mai tare chestie de am auzito in ultimul timp

SergiuB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    26th October 2016
    Locaţie
    Tirgu-Mures
    Posturi
    61
    Putere Rep
    18

Implicit

Totul sa fie gratuit si mai apoi sa iasa profit cat mai mare Asa nu prea merge. SEO se imparte in 2 categorii generale: On Page si Off Page. Cum faci tu SEO Off Page de calitate fara buget? Sunt curios si eu, sa nu mai cheltuiesc bani.

p3tq este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    1st October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    77
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de SergiuB Vezi Post
    Totul sa fie gratuit si mai apoi sa iasa profit cat mai mare Asa nu prea merge. SEO se imparte in 2 categorii generale: On Page si Off Page. Cum faci tu SEO Off Page de calitate fara buget? Sunt curios si eu, sa nu mai cheltuiesc bani.
    Se poate face seo de calitate chiar si fara bani: Guest Posting.
    Sunt sute de site-uri de top care "te lasa" sa contribui prin articole.

Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 38
    Ultimul Post: 14th March 2012, 17:55
  2. A murit Steve Jobs
    De RoManiac în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 46
    Ultimul Post: 14th October 2011, 23:30
  3. A murit lx.ro?
    De slobodan în forumul Hosting
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 12th July 2011, 01:01
  4. CAPTCHA a murit!