22nd November 2016, 12:40
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Twigg
Man, relax. Faptul ca eu sunt amator ar trebui sa te bucure, n-o sa te lovesti de mine ca si concurent. Respectul meu ca reusesti sa-i faci sa-ti dea review pe G+, eu n-am reusit. O fi poate si din cauza ca am vreo 60 de site-uri de care ma ocup asa cum pot, naiba stie..
No zi asa
Deci 60 de site-uri e un numar mult prea mare. Eu, ca firma, nu fac fata la mai mult de 3 clienti/an + 3-4 proiecte fara pretentii de seo. Iti trebuie mult timp analize aprofundate, inclusiv 6-12 expresii pt o singura categorie.
@Bela
9,93 milioane de cuvinte analizate + minim 20 linkuri pentru fiecare expresie... e mult 
Cu "nu isi fac efectul linkurile" e discutabil. La o adica sunt ok si directoarele web, doar ca si acolo ai nevoie de minim 6 expresii principale si inca 6 de umputura + descrieri diferite la fiecare. E migalos si ia mult timp, cine are rabdare sa le faca pe toate ca la carte? Mai simplu trantim un "nu merg/nu au efect", eventual promovam o aplicatie de super-mega-giga analize seo...
Credinta la institutiile specializate. Aici facem
Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
23rd November 2016, 13:42
2 out of 2 members found this post helpful.
Daca consideri ca google ii avantajeaza pe cei care practica metode vechi atunci aplica-le si tu.. apoi vezi daca asa este.
Media'90 - web design . e-commerce . seo . promovare . logo design . grafica
www.media90.ro
23rd November 2016, 15:38
1 out of 1 members found this post helpful.
@Sorin Frumuseanu
Scuze. M-am exprimat gresit.
Backlink-urile isi fac efectul, dar daca concurenta are un time on page mai mare si un bounce rate mai mic, chiar si cu un numar mai mic de backlink-uri te detroneaza.
Cel putin asa mi s-a intamplat pe .com, in sensul pozitiv.
Ceea ce incerc sa spun este ca (cateodata) se pune prea mult accent pe backlinkuri si se ignora continutul paginii, mai exact valoarea pe care acesta il aduce vizitatorului.
Si Google simte: probabil compara si alti factori SEO.
Poate ca toti am fost in cazul colegului Twigg: incerci ceva si la un moment dat nu mai merge.
Si e frustrant.
Evident, cauti buba si alte strategii.
Sunt alti colegi care pun accent mare pe pagespeed. Un factor care functioneaza in cazul lor, si insista pe el.
Eu merg pe strategia "Vezi care e hiba concurentei, si fa mai bine".
Revenind la guru:
Patel a aplelat la 2 firme care ofera servicii de analiza.
Datele erau acolo deja sau usor de luat.
Faptul ca poate el a platit $10k sa aiba acces la ele, + ii promoveaza nu mi se pare foarte suspect.
Pana la urma s-au filtrat listele si analiza s-a rezumat la cateva mii de expresii.
Suna bine in titlu.
A invatat si el ceva copywriting de la Joanna Wiebe, ca pana si marele Guru angajeaza pe altii sa ii faca treaba.
Si da, poate suna a vrajeala pentru ca si el se contrazice cateodata.
In ultimul lui articol ne tot sfatuieste sa nu folosim tehnici Blak Hat pentru ca nu e bine.
Asta dupa ce povesteste cum facea el zeci si chiar sute de mii pe luna din practici nu prea White.
LOL!
Adica daca descopar o portita "dubioasa" (aka Palarie Neagra) care imi aduce comisioane de mii de dolari (chiar si pt 3 luni) sa nu fac ca ma ard!
Da, imi insulta inteligenta...
Busy