Daca nu ai habar sa rankezi un site , mai bine taci decat sa faci aberatii de genul.
Daca nu ai habar sa rankezi un site , mai bine taci decat sa faci aberatii de genul.
da, zi-mi domnul "seo guru" ce anume am gresit ?
Nu , dar te-ai bagat in seama si ai facut o afirmatie dar nu sti sa dai explicatii.
Caline, lasa-l ca n-a inteles nimic.
Ia zi Mariane, cum ai ajuns tu la concluzia ca habar n-am sa rankez un site daca eu am spus ca "o parte (cateva) din site-uri au cazut din prima pagina"? Si nu ma refer la nise simple, ma refer la rent a car, transport marfa, chestii grele. Lumineaza-ma..
Eu i-am dat report pentru bulangeala.
Nu inteleg de ce te ataci atat mariannn... twigg nu a facut decat sa puncteze niste aspecte...in care tind sa le dau dreptate unora.....
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Si cand te gandesti ca are 25 de ani...
Hai sa dau un edit, sa fiu baiat bun: Marian, titlul topic-ului incepe cu "din punctul MEU de vedere", iar continutul acestuia ofera explicatii. Nu esti de acord? Nici nu trebuie, caci e un punct de vedere. Ai ceva bun de spus? Fa-o, fa-o cu argumente, expune-ti punctul de vedere.
Ultima modificare făcută de Bogdan Calin; 22nd November 2016 la 11:31.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)