@2jt, merci pentru raspuns. Sunt constient ca va fi greu insa, merita sa incerc. Daca .co.com, este Second Level Domain (SLD), asta nu inseamna ca nu se poate promova. Din punctul meu de vedere, acest SLD, are sau va avea aceleasi rezultate ca oricare alt TLD. Spun asta pentru ca m-am documentat destul de mult si cred ca nu vor fi probleme.

The .co.com Registry will be accepting and supporting registrations just like any other extension (.com, .net, .biz, etc.). We will accept registration through our accredited registrars, maintain a centralized database, and maintain the zone file so names can resolve on the global DNS. .co.com will be available to any business, organization or individual.
Deja am cateva nume de domenii .co.com, foarte importante (web-design, seo-london, review, web-hosting, seotools, backlink si inca cateva) si merita sa incerc. Am adaugat pe fiecare domeniu ceva pagini si voi testa cum stau in Google, fara nici un fel de promovare. Evident, nu pot vedea rezultate in cateva zile sau 2-3 saptamani insa, speram, nu avem ce pierde.