Păi să-l afișeze! Și ar face-o dacă ar gândi pro-user, dar eu cred că ei au dorit să-și dea un boost la adwords. Așa că nu văd prea multe orizonturi aici.
Dacă stai să citești știrea aia cu renunțarea la backlinks pentru factual data în modificarea de algoritm te apucă febra (e impersonal).
Dacă lucrurile se schimbă, ce-o să conteze o să fie conținutul.
Dacă vreți să fiți un pas în față, la cum preconizez eu că o să se întâmple,
de acum înainte gândiți-vă la ce postați pe saituri, nu vă mai gândiți la backlinks. Studiați LSI și angrenați copywriteri de calitate. Așa cum se întâmplă acum cu penalizarea saiturilor responsive, se poate întâmpla pe viitor cu saiturile praf în conținut dar cu o căruță de backlinks fabricate.
Poate iar nu sunteți de acord cu mine dar de ce ar trebui să primeze backlinkurile PESTE conținut de calitate dacă se pleacă de la premisa „content is king”? Pentru că astăzi așa pare să fie.
Ce se întâmplă azi?
Antreprenorul investește niște bani într-un site serios, stufos. 30% se duce în development, cam 60% în
SEO offsite (de fapt, cumpărare de backlinks) și 10% în conținut și onpage
SEO. Ce înseamnă asta? Nu înseamnă, cumva, că dezvoltatorul nu dă 2 lei pe conținut?
Ca să nu mai spun că mulți dintre cei ce prestează content writing aici lucrează pe 1 leu - 2 lei / 100 de cuvinte. Ce calitate e aia când faci 40 de articole pe zi? Ce „content is king” se vede în asta?
Sper că am fost destul de explicit. Și las la o parte interesul personal - și eu sunt plătit din
SEO (banii vin din astfel de proiecte, bazate pe backlinks). Încerc să concluzionez la rece.